HYÖTYJUTUT

Vegaanikokki valmistaa sienistä, punajuurista ja linsseistä vaikka "hanhenmaksaa" – Kokeile myös täysin vegaanista pannacottaa

Vuodenvaihde toi taas tullessaan vegaanihaasteen. Kokeile tänä vuonna tammikuussa täysin kasvisperäisistä aineksista valmistettua feikkihanhenmaksaa, munakoisopihvejä tai kookosperunapyrettä. Myös klassikkojälkiruoka pannacotta onnistuu täysin vegaanisena.
Pestopasta tuo annokseen vihreyttä ja lisää yrttistä makua. Parilapannulla saat munakoisopihveihin kauneimman pinnan, mutta muista paistaa myös kupera puoli silloin hyvin, jotta kuori ei jää sitkeäksi. Kuva: Harri Kuittinen

Vuodenvaihde toi taas tullessaan vegaanihaasteen. Kokeile tänä vuonna tammikuussa täysin kasvisperäisistä aineksista valmistettua feikkihanhenmaksaa, munakoisopihvejä tai kookosperunapyrettä. Myös klassikkojälkiruoka pannacotta onnistuu täysin vegaanisena.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti