Kaupallinen yhteistyö

Kulutuslaina

Kulutuslaina turvaa taloutesi yllättävien menojen varalta. Rahan tarve onnistuu usein yllättämään. Vastaasi on varmasti tullut niitä tilanteita, joissa sinulle tarjoutuu mahdollisuus tehdä fiksuja hankintoja hyvällä hinnalla – mutta ajoitus vain on väärä. Alennusmyynnit tuntuvat alkavan aina ennen palkkapäivää, syntymäpäivät ja joulu osuvat aina tiukimpaan aikaan.

On tyypillistä, että auto alkaa temppuilla juuri, kun olet maksanut kalliin hammaslääkärilaskun tai lasten harrastukset. Auton korjaamiseen tai kokonaan uuteen ajokkiin uppoaisi helposti kokonainen omaisuus. Laina helpottaa äkillistä budjettivajetta.

Kun otat lainaa, voit hyödyntää hyvät tarjoukset ja rahoittaa äkillisiä menoja joutumatta pelkäämään taloutesi kestävyyden puolesta. Laina auttaa sinua tekemään välttämättöminä hankintoja talouttasi kaatamatta. Edullisinta kulutusluottoa on nopeaa ja vaivatonta etsiä Joustoluotto.com sivustomme kautta. Lainasivustollamme haet kätevästi parhaan ja halvimman lainan. Täyttämällä hakemuksen palvelussamme tavoitat edullisimmat lainantarjoajat, sillä etsimme sinulle sopivat lainanantajat useiden pankkien ja rahalaitosten joukosta. Näin säästät kallista aikaa, vaivaa ja varsinkin kuluja. Sinun tarvitsee vain tehdä hakemus – me hoidamme puolestasi kaiken muun.

Mikä on kulutusluotto ja kenelle se sopii?

Kulutuslaina ja kulutusluotto tarkoittavat käytännössä samaa asiaa. Voidaan toki ajatella, että kulutuslaina viittaisi kerralla nostettavaan summaan, kun taas kulutusluotolla tarkoitettaisiin luottokattoa tiettyyn summaan saakka. Lainaehdoissa kerrotaan luoton tyypistä yksityiskohtaisesti kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää voidaksesi hyväksyä lainan. Kulutusluotto sopii täydentämään jokaisen täysikäisen taloutta joko akuutissa rahantarpeessa tai pitkäaikaisten tavoitteiden toteuttamiseksi. Kulutusluottoja myöntävät pankit sekä rahoituslaitokset. Kulutusluotolla voit rahoittaa tyypillisiä jokapäiväisiä kustannuksia, mutta useimmiten lainaa otetaan kertaluontoiseen hankintaan tai osarahoitukseksi täydentämään budjettia. Kulutuslainat soveltuvat esimerkiksi yllättäviin terveydenhuollon kustannuksiin, lomamatkojen rahoittamiseen ja tarvikehankintoihin, yleensäkin juuri siihen rahantarpeeseen, johon tarpeen vaatiessa on hankalaa irrottaa rahaa.

Paljonko kulutusluottoa voi saada?

Lainasumma vaihtelee tyypillisesti muutamasta tuhannesta eurosta kymmeniin tuhansiin euroihin. Sivustollamme voit laatia lainahakemuksen aina 2000 eurosta 60 000 euroon asti. Kulutusluotto maksetaan takaisin erissä, joten sinun ei tarvitse esimerkiksi pantata omaisuuttasi maksaaksesi suurempaa lainasummaa pois yhdellä kertaa. Maksuaika vaikuttaa lyhennyserien määrään ja kuukausittain maksettavien vähimmäissummien suuruuteen. Koska eri lainantarjoajien kulutuslainat poikkeavat toisistaan, kilpailutamme tarjoukset puolestasi, jolloin saat meiltä parhaan ja edullisimman lainan. Voit olla palkansaaja, eläkeläinen tai yrittäjä. Kulutusluottoa hakeaksesi tarvitset vain vakituiset tulot, joiden lisäksi tarvitsemme sinulta hakemuksessa pyydetyt tiedot.

Ketkä voivat hakea lainaa?

Voit hakea meiltä lainaa seuraavien edellytysten täyttyessä:

– Olet vähintään 23-vuotias
– Sinulla on säännölliset tulot
– Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
– Luottotietosi ovat kunnossa
– Olet asunut Suomessa vähintään viimeisten 36 kuukauden ajan

Voidaksemme ohjata sinulle sähköisen tiedon saamastasi lainatarjouksesta tarvitsemme lisäksi sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Lainaa haet mutkattomasti netissä juuri itsellesi sopivaan aikaan, joten aikaa ei tuhlaannu paperisten hakemusten tai liitteiden postitteluun. Toimimme tarkkaan tietoturvaa noudattaen, hakemuksesi käsitellään takuulla luottamuksellisesti!

Mistä tiedän, sopiiko kulutuslaina minulle?

Kulutuslaina sopii sinulle, jos täytät lainanhakuehdot ja sinulla on tarvetta ylimääräiselle käyttörahalle. Jos olet epävarma lainahakemuksen suhteen, voit perehtyä palveluumme lukemalla sivustolta lisää tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Joskus voi arveluttaa ottaa lainaa, mutta hakemuksen tekeminen ei vielä sido sinua mihinkään. Voit kieltäytyä saamastasi lainatarjouksesta ja useimmiten jopa palauttaa saamasi lainan, jos et tarvitsekaan sitä. Tarkemmat tiedot lainaehdoista saat lainatarjouksen yhteydessä. Tutustu hakemukseen ja kauttamme saamaasi lainatarjoukseen rauhassa. Vaikka torjuisit lainatarjouksen, voit myöhemmin palata sivustollemme tekemään uuden hakemuksen.

Miksi kulutuslaina kannattaa?

Olemme kulutusluottojen asiantuntija. Tarjoamme sinulle helpon ja huolettoman tavan hakea juuri sinulle sopivinta kulutusluottoa sen verran kuin tarvitset, sinulle sopivalla maksuajalla, mahdollisimman edullisesti. Palvelumme on luotettavaa ja turvallista. Sivustollamme saat itse täyttää hakemuksen ja jätät meille suurimman työn: sopivan lainantarjoajan löytämisen. On tärkeää, ettet joudu itse arvioimaan, mistä sinun olisi kannattavinta hakea lainaa, sillä se on aikaavievää ja uskomme, että sinulla on tärkeämpääkin tekemistä. Saat meiltä markkinoiden parhaat lainatarjoukset toimimalla seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Näin haet kulutusluottoa

Kun tarvitset kulutuslainan, teet sivustollamme helposti ainoastaan yhden hakemuksen, jolla pystymme etsimään sinulle kaikkein kannattavimman lainatarjouksen. Pyydämme sinua toimittamaan meille myös hakemukseen tarvittavat liitetiedostot. Kun tulo- ja verotietosi on tarkastettu ja luottokelpoisuutesi varmennettu, saatat saada lainarahat tilillesi vielä saman päivän aikana! Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos kaipaat neuvoja hakemuksen täyttämiseen.

Kulutusluottoja kaikkiin tilanteisiin

Koska elämässä tulee väistämättä tilanteita, joissa tarvitset enemmän rahaa, vakuudeton laina sopii kaikkiin tilanteisiin. Usein on taloudellisempaa ostaa uusi auto kuin viedä vanhaa koslaa jatkuvasti korjaamolle. Kunnon tietokone ja tulostin ovat välttämättömiä etätöiden ja opiskelun sujuvuudelle. Keittiöremontti ja uudet kodinkoneet tuovat arkeesi toimivuutta. Lomasta on helpompaa ottaa kaikki hyöty irti, kun pystyt jättämään mielestäsi kaikki huolet, raha-asiat mukaan lukien. Halpa kulutusluotto mahdollistaa investoinnit ilman, että joutuisit tinkimään elintasostasi.

Perheen menot voivat yllättää

Varsinkin perheissä menot voivat joskus yllättää. On vaikeampaa pysytellä taloustilanteen tasalla ja varsinkin varautua ylimääräisiin kuluihin, kun muuttuvia tekijöitä on enemmän. Jokainen perhe on erilainen, ja perheiden kulutustottumukset ja tarpeet poikkeavat toisistaan paljon. Yllättäviin kustannuksiin on helpompaa vastata edullisella kulutusluotolla, jonka turvin talouden suunnittelu ja äkillisten menojen kattaminen onnistuu paremmin. Kahden aikuisen perheessä lainan lyhentäminen voi olla vanhempien yhteinen projekti, jolloin lainan maksamisen ei tarvitse jäädä vain lainanhakijan kontolle. Lasten kasvaessa kulutkin kasvavat, kun opiskelu nielee oman osansa rahoista. Monelle opiskelijalle onkin haastavaa kattaa yksin omat kustannuksensa, jolloin perheen tuki voi tulla tarpeeseen. Kulutusluotto voi silloin tulla kyseeseen, ja muissakin tilanteissa laina pelastaa pulasta.

Hae kulutusluottoa uuteen autoon

Kulutusluotto pelastaa tilanteen esimerkiksi silloin, kun vanha autosi on tullut matkansa päähän. Vikojen korjaaminen käy pitkällä tähtäimellä kalliiksi, kun rahat uppoavat merkkihuoltoon tai varaosiin. Epävarmuus ajopelin luotettavuudesta tuottaa turhaa päänvaivaa, kun vaihtoehtona on paremman auton hankkiminen. Kun haet lainaa sivustoltamme, voit saada autolainaa jopa 60 000 € 15 vuoden maksuajalla. Joskus pienempikin määrä kulutusluottoa riittää, joten voit valita lainasummaksi vähintään 2000 €. Kulutusluotto antaa edullista vipuvoimaa uuden auton hankintaan, sillä lainan korko on pienimmillään 4,5 %.

Huoli pois – jätä hakemuksesi arviointi ammattilaisille

Voit nyt vapaasti siirtyä hakemaan kulutusluottoa hakemuslomakkeellamme vaikka heti. Jos kuitenkin tarvitset harkinta-aikaa ja haluat puntaroida, kannattaako laina, kerromme tässä artikkelissa lisää kulutusluoton elementeistä ja käyttökohteista. Ei haittaa, vaikka olisit epävarma lainakelpoisuudestasi. Lainahakemuksen täyttäminen on sinulle täysin ilmaista, eikä sinulle koidu mitään kuluja palvelumme käyttämisestä. Voit siis täysin riskittä ja ilman kuluja tehdä hakemuksen, jätä lainatarjousten vertailu meidän huoleksemme. Huolellisesti täytetty ja asiallisilla liitetiedoilla täydennetty hakemus arvioidaan rahoituslaitosten asiantuntevien käsittelijöiden toimesta, joten sinun ei itse tarvitse arvioida mahdollisuuksiasi saada kulutusluottoa.

Kulutusluotto heti lainasivustolta

Kun rahan tarve on kiireellinen, kulutusluottojen kilpailuttamiseen ja työläisiin hakuprosesseihin ei yksinkertaisesti ole varaa. Kiireet jatkuvat, vaikka autosi hajoaisi, tietokoneesi piiputtaisi, sinä tai läheisesi sairastuisitte tai lemmikkieläin kaipaa lääkärintarkastusta. Varsinkin pyykinpesukoneilla, astianpesukoneilla, liesillä ja jääkaapeilla tuntuu olevan sisäänrakennettu ominaisuus hajota pahimpaan mahdolliseen aikaan. Kaikki hankinnat eivät voi odottaa edes huomiseen, parasta olisi saada kulutusluotto heti. Siksi on tärkeää, että pikaiseen rahantarpeeseen voidaan vastata nopeilla toimenpiteillä.

Nopea kulutuslaina

Palvelumme käyttäjänä voit jättää lainahakemuksen useille eri lainantarjoajille yhdellä ainoalla hakemuksella. Koska yhdistämme lainanhakijan useiden pankkien ja rahoituslaitosten joukosta juuri kaikkein edullisimmalle lainantarjoajalle, saat palvelumme ansiosta halvimman lainatarjouksen niin nopeasti kuin mahdollista. Kaikkein nopeimmissa tapauksissa laina on tililläsi jo samana päivänä, jolloin olet täyttänyt hakemuksen ja toimittanut tarvittavat tulo – ja verotiedot. Jos siis vielä vasta harkitset lainan hakemista, voit nopeuttaa vastausta varmistamalla, että liitteeksi tarvittavat ajantasaiset dokumentit ovat jo valmiiksi koneellasi. Muista myös tarkistaa, että hakemuksessa antamasi sähköpostiosoite ja puhelinnumero on varmasti kirjoitettu oikein, jotta pystymme toimittamaan sähköisen lainatarjouksen sinulle heti, kun hakemuksesi on käsitelty.

Mistä edullinen kulutusluotto muodostuu?

Kuukausittain maksettavan lainanlyhennyksen vähimmäissumma muodostuu käsittelykuluista ja lainanantajan määrittelemän prosentin mukaisesta korosta. Juuri sinun kannaltasi edullinen kulutusluotto perustuu siihen, kuinka nopeassa aikataulussa haluat maksaa lainaa takaisin. Joustava luottolimiitti antaa lisää pelivaraa, joka tekee luoton ottamisesta entistä kannattavampaa. Kun hyväksyt lainatarjouksen lainasta, johon sovelletaan joustavaa luottorajaa, voit nostaa lisää lainaa tarpeen mukaan aina sinulle myönnettyyn lainakattoon asti. Joustavan lainan paras puoli on siinä, että voit aivan itse säädellä, kuinka paljon luottoa on käytettävissäsi. Jos lainalimiittisi täyttyy, sinun tarvitsee ainoastaan maksaa osa lainasta takaisin. Sen jälkeen saat jälleen käyttöösi lisää lainavaraa. Lainaat siis rahaa käytännössä itseltäsi, vaikka maksatkin sen lopulta takaisin lainanantajalle. Pitkäaikaiseen lainaan liittyy tietenkin kuluja, mutta kohtuullisella laina-ajalla tulee edullisemmaksi rahoittaa kuluja samalla lainalla kuin joutua maksamaan pois jopa useita kulutusluottoja samanaikaisesti.

Kulutusluottovertailu säästää rahaa

Haluatko säästää rahaa silloinkin, kun tarvitset lainaa? Vertailemalla kulutusluottoja keskenään mahdollistamme sinulle säästämisen myös tiukassa tilanteessa. Lainojen vertailu auttaa selvittämään, millä ehdoilla ja missä takaisinmaksuajassa saat juuri omiin tarkoituksiisi sopivan lainan. Oikein mitoitettu joustoluotto helpottaa lyhennysten maksamista ajallaan, jolloin säästyt esimerkiksi myöhästymismaksuilta, perintäkuluilta ja muilta ylimääräisiltä kustannuksilta. Halvimmat kulutusluotot löytyvät kaikkein tehokkaimmin meidän kauttamme.

Halvin kulutusluotto löytyy kilpailuttamalla

Halvin kulutusluotto löytyy vain vertaamalla lainatarjouksia eli kilpailuttamalla laina. Kulutusluoton kokonaiskustannuksiin vaikuttavat laina-ajan pituus ja lainasumma, korkoprosentti takaisin maksettavalle summalle sekä käsittelykulut. On järkevintä ottaa kerralla riittävästi kulutusluottoa yhdestä paikasta, eikä kerryttää velkaa haalimalla kulutusluottoja useista eri lähteistä. Juuri kilpailutus takaa sen, että valitsemasi laina tulee sinulle kaikkein kannattavimmaksi. Sopivan pitkä maksuaika ja tilanteeseesi sopiva korkoprosentti auttavat sinua pitämään taloutesi tasapainossa. Joustavat maksuajat ja lainalimiitti varmistavat sen, että lainanmaksu mukautuu vaihtuviin elämäntilanteisiin. Asiantunteva henkilöstömme auttaa sinua aina tarvittaessa.

Kulutusluoton kilpailutus kannattaa aina

Kulutusluoton kilpailuttaminen on kaikkein turvallisin keino taata käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi sopiva laina mahdollisimman pitkällä maksuajalla ja markkinoiden edullisimmilla koroilla. Koska kulutusluottoja tarjoavat niin monet rahalaitokset ja pankit, sinulla tuhraantuisi suotta kallisarvoista aikaa useiden lainahakemusten tekemisessä puhumattakaan siitä, että joutuisit toimittamaan niihin kaikkiin samat liitteet. Kun jätät kilpailuttamisen meille, hoidamme vertailun puolestasi. Niin selviät vähemmällä vaivalla ja voit hyödyntää aikasi tehokkaammin. Kulutusluottovertailu kannattaa aina, sillä kulutusluottoja tarjoavia rahalaitoksia on paljon ja niistä myönnetään lainaa erilaisilla ehdoilla. Samansuuruisen lainasumman kulut voivat vaihdella huomattavasti, samoin maksuajat. Siksi on tärkeää kilpailuttaa kulutusluotto.

Paras kulutusluotto turvaa selustasi

Kulutuslainat voivat muodostua kompastuskiveksi, jos elämäntilanteessa tapahtuu yllättäviä muutoksia, joihin lainaehdot eivät ole sovitettavissa. Kaikki lainanantajat haluavat asiakkaittensa pystyvän elämään tavallista elämää joutumatta suotta murehtimaan rahojen riittämistä. Silti kaikkeen on hyvä varautua. On ikävää ajatella joutuvansa kohtaamaan äkillisiä muutoksia, jotka voivat vaarantaa talouden. Hyvä kulutusluotto toimii eräänlaisena vakuutena. Varsinkin joustavaluonteinen laina mahdollistaa sen, että tiukassa tilanteessa pystyt nostamaan lisää rahaa huolehdittuasi lyhennyksistä ajallaan. Muistathan olla viipymättä yhteydessä asiakaspalveluun, jos kuukausittaisen vähimmäissumman maksaminen tuottaa sinulle jossain vaiheessa hankaluuksia.

Onko kulutuslaina vakuudellinen kulutusluotto?

Joidenkin lainantarjoajien myöntämät luotot edellyttävät takaajaa. Vakuudeton kulutuslaina on sinulle parempi vaihtoehto. Hakiessasi meiltä lainaa voit unohtaa vakuuksien ja takaajien tarpeen kokonaan. Vakuudettomat lainamme ovat turvallisia, sillä et joudu asettamaan omaisuuttasi pantiksi. Meiltä haet kulutusluotot taatusti luottamuksellisesti, sillä sinun ei tarvitse pyydää ystäviäsi tai perheenjäseniäsi takaamaan lainaa. Huolehtiessasi omasta lainastasi aivan itse voit halutessasi pitää lainan hakemisen täysin omana tietonasi.

Vakuudelliset luotot ovat totta kai yhtä hyviä ja luotettavia kuin kulutusluotto ilman vakuuksia.

On kuitenkin usein hankalaa saada takaajaa vakuudelliselle lainalle. Kun saat haettua lainaa ilman takausta, turvaat samalla läheistesi talouden. Jos elämäntilanteesi muuttuisi radikaalisti esimerkiksi onnettomuuden, sairastumisen, eron tai työttömyyden vuoksi, voit ainakin luottaa siihen, etteivät ihmissuhteesi vaarannu lainan takaamisen vuoksi. 

Voinko hakea kulutuslainaa yksin?

Elämäntilanteesi ei ole este luoton hakemiselle. Joihinkin luottohakemuksiin voidaan ehkä nimetä yhteisvastuullinen lainanhakija, jolloin myös hänen luottotietonsa, ansiotietonsa ja verotietonsa tarkistetaan. Kaikilla asiakkaillamme ei välttämättä ole ketään sopivaa henkilöä, jonka kanssa he voisivat hakea yhteisvastuullista lainaa. Olisi myös kohtuutonta, ettei perheellinen aikuinen voisi hakea omaan käyttöönsä luottoa aivan itse ja myös vastata sen takaisinmaksusta itsenäisesti. Tietenkin on suositeltavaa, että yhteistaloudessa asuvat keskustelisivat lainanotosta ja varsinkin lainan tarpeesta yhdessä ennen hakemuksen tekemistä, sillä avoimuus raha-asioissa lisää luottamusta perheenjäsenten välillä. Lainahakemus on kuitenkin luottamuksellinen, eikä siinä annettuja tietoja tai tieto lainan hakemisesta vuoda meiltä lainanhakijan läheisille, koska asiakkuus on henkilökohtainen. Voit siis hakea lainaa aivan yksin.

Kulutusluoton hakeminen palvelussamme on sinulle riskitöntä

Olemme esitelleet sinulle tässä artikkelissa sivustomme palvelun ja kertoneet sinulle, mitä kulutusluotolla tarkoitetaan, kuinka kulutusluotto toimii ja miksi kulutusluotto kannattaa hyväksyä edullisimmalta lainanantajalta. Mietitkö edelleen, kannattaako sinun ottaa laina? Globaali epävarmuus saattaa aiheuttaa vastahakoisuutta luoton ottamiseen. Lainan hakeminen on kuitenkin riskitöntä, se ei maksa sinulle muuta kuin hakemuksen täyttämiseen kuluvan ajan. Voit harkita kulutusluoton käyttöä vielä siinäkin vaiheessa, kun olet jo saanut myönteisen lainapäätöksen. Jos koetkin, ettet sittenkään tarvitse menojesi kattamiseen lisäbudjettia, on sinulle tarjottu laina mahdollista perua. Riittävän pitkä maksuaika helpottaa talouden suunnittelua ja takaa sen, etteivät lyhennykset viivästy. Laina on kuitenkin aina maksettavissa kokonaan loppuun alkuperäistä maksuaikataulua nopeammassa tahdissa.

Helpota elämääsi, hae kulutusluottoa

Olet nyt perehtynyt kulutuslainaan ja palveluumme, jonka avulla löydät edullisimman kulutuslainan. Jos haluat keskustella lainasta lisää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysyä aiheesta lisää. Kaikkein vaivattominta on täyttää hakemus palvelussamme, jolloin saat ilmaisen lainatarjouksen ja pystyt suunnittelemaan talouttasi lainamahdollisuuden huomioiden. Hae siis lainaa saadaksesi meiltä halvimman kulutusluoton nopeasti ja turvallisesti. Jos sinulla on luotto omaan talouteesi, meillä on luotto sinuun. Kun täytät lainansaannin edellytykset, olet lainasi ansainnut. Tervetuloa täyttämään hakemus ja selvittämään, kuinka edullisen lainatarjouksen juuri sinä voit meiltä saada!


Joustoluotto.com on osa Creditler.com -palvelua, joka on puolueeton rahoitustuotteiden vertailupalvelu Euroopassa.

Asiasanat