Kaupallinen yhteistyö

Lainojen hinnoissa on suuria eroja

Netissä tarjottavien lainojen kulut vaihtelevat suuresti eri lainapalveluiden välillä. Jos lainaa aikoo hakea netistä, voi jo pienelläkin vertailulla saada varsin suuria säästöjä jos osaa kiinnittää huomiota muutamiin tärkeisiin seikkoihin.

Netin lainatarjonta on kasvanut vuosi vuodelta suuremmaksi ja suuremmaksi. Lainaa voi hakea netistä jo lähes mihin tahansa tarpeeseen. Lainan hakemisesta on tehty myös varsin helppoa ja nopeaa, jonka vuoksi moni hakeekin kiireessä täysin väärän tyyppisen ja liian kalliin lainan. Tämä siitäkin huolimatta, että palvelut kuten VertaaLainaa.fi auttavat kuluttajia löytämään oikean lainatuotteen ja tekevät sopivimman lainan löytymisestä helppoa. Suurin ongelma ei kuitenkaan aina ole lainan kuluissa ja koroissa, vaan siinä että lainanhakijat hakevat tarpeeseensa sopimatonta lainaa.

Vertaa lainan kulujen lisäksi myös lainan ehtoja

Netissä toimii yli 100 erilaista lainapalvelua, joilla kaikilla on omat hinnastonsa ja lainaehtonsa.

Lainaa hakiessa kannattaa aina kilpailuttaa useampi lainapalvelu. Lainapalveluita kilpailutettaessa on tärkeää kiinnittää huomiota lainan kuluihin ja erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon.

Lainan todellinen vuosikorko kertoo sen, kuinka kallis laina on. Mitä suurempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä kalliimpi laina on kyseessä.

Todellisen vuosikoron lisäksi on tärkeää vertailla myös lainan muita ehtoja, kuten takaisinmaksuaikaa ja sitä onko lainassa mahdollisuutta lyhennys- tai maksuvapaisiin kuukausiin.

Mitä joustavampi maksuaika lainassa on, sitä paremmin sen joustaa myös arjen yllätysten keskellä.

Oikea laina oikeaan tarpeeseen

Lainaa hakiessa on erittäin tärkeää valita oikean tyyppinen lainatuote.

Pieneen lainan tarpeeseen ei kannata hakea suurta kulutusluottoa, eikä suurempaan tarpeeseen kannata valita korkeakorkoista pikalainaa.

Oikean lainatuotteen valitseminen edellyttää oman lainan tarpeen tunnistamista ja eri tyyppisten lainatuotteiden tuntemista.

Kotimainen VertaaLainaa.fi palvelu on juuri tähän tarkoitukseen tehty palvelu.

VertaaLainaa.fi esittelee suomen suosituimmat lainapalvelut ja kaikki lainatuotteet pankkilainoista pikalainoihin.

VertaaLainaa.fi on täysin maksuton palvelu, jonka tarkoitus on auttaa kuluttajia välttämään lainaamisen ”suden kuopat” ja löytämään itselleen sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon.

VertaaLainaa.fi palvelu tarjoaa käyttäjilleen myös maksuttoman lainalaskurin, jonka avulla voi vertailla lainan todellisen vuosikoron vaikutusta lainan kuukausieriin ja kokonaiskustannuksiin.