Kaupallinen yhteistyö

Pressutallit myydään monipuoliseen säilytykseen

Pressutallissa on helppo säilyttää turvallisesti ajoneuvoja autoista veneisiin, mutta se soveltuu myös puutarhakalusteiden ja työkalujen säilytykseen.

Syksy ja talvi tuovat mukanaan ihanasti muuttuvan maiseman, mutta myös lisää askareita etenkin kotitaloasujille. Pihat täyttyvät lehdistä ja lumesta, ja niiden alle jää myös autot sekä kaikki puutarhakalusteet. Joka aamuinen auton etsiminen lumen alta vie reilusti aikaa, ja aiheuttaa ärsyyntymistä.

Jos pihapiiristä ei löydy tilavaa autotallia, kannattaa tontille ostaa pressutalli. Pressutallin avulla säästät aikaa ja vaivaa, ja pidennät tavoroidesi elinikää. Pressutallit eivät yleensä myöskään vaadi erillistä rakennuslupaa, joten sellainen on mahdollista pystyttää lähes mihin tahansa.

Pressutalli on monipuolinen varasto

Kesäisin pressutalli tarjoaa varjoisan paikan säilyttää autoa, ja kuten yllä on mainittu, talvisin säästyt lumitöiltä aamukiireessä, kun autoa ei tarvitse putsata lumesta. Pressutalli on erinomainen paikka säilyttää kaikkia talouden ajoneuvoja autoista veneisiin. Preeco.fi verkkokaupasta löydät useita eri kokoisia pressutalleja kaiken kokoisille ajoneuvoille.

Pressutallia voidaan käyttää myös esimerkiksi suojaisana polkupyörien säilytyspaikkana niin omakotitalon kuin kerrostalojen pihoilla. Tallin antamassa suojassa polkupyörät eivät ole vesi- tai lumisateen armoilla, ja säilyvät ruosteettomina paremmin.

Tallia voidaan käyttää myös työkalujen kuten ruohunleikkureiden suojana, ja kesän jälkeen sinne on helppo varastoida puutarhakalusteet.

Osta pressutalli näillä vinkeillä

1. Ota huomioon koko
Mieti mitä kaikkea tulet säilyttään pressutallissa. Auton koosta riippuen pieni pressutallikin saattaa riittää, mutta jos tallissa on tarkoitus säilyttää ajoneuvojen lisäksi muutakin, kannattaa tarkastaa Preecon isot pressutallit. Mittaa huolella myös tallin vaatima tila pihalta.

2. Pressutallin materiaali
Preeco.fi pressutalleissa on tukeva teräsrunko, sekä pitkäikäinen PVC-pressu. PVC-muovi on erittäinen yleinen materiaali autoteltoissa. Materiaalista kannattaa tarkistaa sen kuormituksenkestävyys, joka on ilmoitettu esimerkiksi 500g merkinnällä. 500g kuormituskestävyys tarkoittaa että pressutalli kestää 500 gramman painon neliömetriä kohden. 500g pressutalli on hyvä Suomen keleihin, kunhan pressutallin katon käy ajoittain putsaamassa lumesta

3.Pitkä takuu pressutallille
Preecon pressutalleille saat aina pitkän takuun, sekä todella nopean toimituksen jopa kotiovelle saakka.

4.Pressutallin kasaaminen
Preecon pressutallit on helppo kasata mihin tahansa. Pressutallille kannattaa kuitenkin valita paikka jossa ei vaaraa että sen päälle tippuisi esimerkiksi katolta suuria määriä lunta. Pressutallille ei myöskään yleensä vaadita erillistä rakennuslupaa, varsinkaan jos sitä käytetään tilapäisenä sääsuojana. Kasaamisen jälkeen pressutalli kannattaa ankkuroida maahan painoilla, tai maa-ankkureilla. Näin takaat todella tukevan varaston tavaroillesi.