Kaupallinen yhteistyö

Toteuta kotisi remontti edullisella nettilainalla

Mainos. Remontti on usein iso projekti, johon voi palaa huomattavasti aikaa ja rahaa. Kilpailuttamalla lainat netissä voit löytää edullista lainaa ja toteuttaa unelmiesi remontin.

Kodin tai mökin remontti tulee usein ajankohtaiseksi, kun paikat alkavat näyttää kuluneilta tai huoneratkaisua pitää muuttaa, esimerkiksi lasten muutettua pois kotoa. Jokainen remontti on erilainen ja sen laajuus riippuu paitsi toiveistasi, myös käytettävissä olevista varoista.

Kun toivotut remonttikohteet on päätetty, kannattaa seuraavaksi laatia budjetti. Remonttiapu ja materiaalit ovat usein suurimmat kulut. Tämä menoerä riippuu remontin laajuudesta sekä siitä, kuinka paljon työvoimaa tarvitset. On tärkeää varautua myös odottamattomiin menoihin, koska remontointiin sisältyy hyvin usein kuluja, jotka eivät remontin alussa olleet ennustettavissa.

Jos remonttiin tarvittavan rahan kerääminen tuntuu vaikealta, on remonttilainan ottaminen suosittu tapa saada kokoon tarvittavat varat. Lainaa on nykyään helppo hakea sähköisesti joko omalta pankiltasi, tai lukuisilta internetissä toimivilta lainantarjoajilta. Sopivan lainan löytäminen kymmenien lainantarjoajien joukosta voi kuitenkin olla vaikeaa. Lainavertailupalvelu voi tehdä työn puolestasi.

Lainavertailupalvelu apunasi

Lainamarkkinat ovat usein vaikeasti ymmärrettäviä ja tämä pätee myös nettilainoihin. Vaikka olisit jo päättänyt hakea lainaa, voi sopivan lainan etsimiseen kulua paljon aikaa, sillä vaihtoehtojen läpikäyminen on pitkä prosessi. Avuksi kannattaa ottaa lainavertailupalvelu.

Matchbankerilla voit vertailla kymmeniä lainoja ja näet kaikki tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä. Kätevän lainalistamme kautta voit siirtyä suoraan lainantarjoajan sivuille ja täyttää lainahakemuksen jo tänään. Sivuiltamme löydät myös monia oppaita, kuten lainan hakeminen luottotiedottomana tai lainojen yhdistäminen.

Toteuta unelmiesi remontti

Lainavertailusta voit siirtyä suoraan lainantarjoajan lainahakemukseen ja täyttää omat tietosi. Huomaa, että lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Lainantarjoaja lähettää sinulle lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä. Vasta kun allekirjoitat lainantarjoajan lähettämän lainatarjouksen, tulee siitä sitova. Lisäksi Suomessa nettilainoilla on 14 päivän peruutusoikeus, joten olet lainanhakijana hyvin turvatussa asemassa.

Haetpa lainaa remonttiin tai muuhun tarkoitukseen, kannattaa lainamäärä ja lainan takaisinmaksu miettiä etukäteen. Jos lainaat liian paljon, maksat korkoa ja muita kuluja rahasta joka saattaa vain istua tililläsi. Alunperin edullisesta lainasta voi tulla myös erittäin kallis, jos et pysty suoriutumaan takaisinmaksusta sovitusti.

Matchbanker haluaa auttaa sinua henkilökohtaisen taloutesi hoidossa ja kauttamme kilpailutat lainat reilusti ja läpinäkyvästi.

Uusimmat

Fingerpori

comic