Kaupallinen yhteistyö

Yllättikö rahantarve? Osaatko hakea oikeaa lainaa oikeasta paikasta?

Lainaan liittyy tavallisesti muitakin kuluja, kuin korko ja kuukausittainen lyhennys. Sen vuoksi onkin tärkeää, että osaa hakea oikeanlaisen lainan oikeasta paikasta, jotta ei päädy maksamaan liikaa. Miten kaikki tämä sitten tapahtuu?

Netti tuo vaihtoehdot ja kilpailuttamisen kaikkien saataville

Nykyään onneksi lainan hakeminen onnistuu helposti. Tokihan kuluttajat ovat tottuneet vertailemaan esimerkiksi sähkösopimukset ja lennot, mutta lainojen kilpailutus on vielä verrattain uutta. Enää ei siis tarvitse varata aikaa sinne omaan pankkiin, joka ennen oli melkein se ainoa paikka, josta saattoi hakea lainaa.

Netti tarjoaa mahdollisuuden hakea lainatarjous samalla kertaa monesta paikasta. Täysin suomalainen palvelu Herttalaina auttaa hakijaa hankkimalla lainatarjoukset monesta rahalaitoksesta ja pankista yhdellä hakemuksella. Kun rahantarve yllättää, niin voit hakea helposti ja nopeasti lainaa netistä.

Vakuudeton laina sopii hyvin arjen tarpeisiin

Laina on myös hyvä vaihtoehto arjen harkittuihin hankintoihin. Harvalla on kuitenkaan suuria summia tilillään, joten esimerkiksi uudet kalusteet tai jokin muu suurempi hankinta usein vaativat lisärahoitusta. Lainan saa haettua nopeasti ja helposti ja ilman vakuuksia. Myöskään takaajia ei tavallisesti tarvita.

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Eri lainalaitoksilla on omat kriteerinsä, mutta yleisesti ottaen hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja oikeustoimikelpoinen. Luottotietojen on myös syytä olla kunnossa. Usein tarvetta vakuuksille ei ole. Lainaa on monesta paikasta mahdollista hakea myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Silloin tavallisesti saa lainaa hieman paremmilla ehdoilla, koska lainanantajan riski pienenee, kun lainalla on kaksi maksajaa yhden asemesta.

Mitä on syytä ottaa huomioon, kun hakee lainaa netistä?

Tietysti kaikki mahdolliset kulut on syytä huomioida ja lainan todellinen vuosikorko. Muista ainakin nämä asiat, kun harkitset lainan hakemista.

  • Tutustu lainaehtoihin huolellisesti, niin vältyt yllätyksiltä
  • Mikäli sinulla on vanhoja lainoja, niin ne kannattaa yhdistää
  • Eri pankkien ja rahalaitosten korot ja kulut vaihtelevat huomattavasti
  • Oma nykyinen pankkisi tuskin on halvin paikka hakea lainaa
  • Hyödynnä Herttalainan palvelua, niin saat näppärästi yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia

Toki laina-aika ja summa vaikuttaa kuukausierän suuruuteen ja myöskin korkoon vaikuttaa useampi tekijä. Sen vuoksi onkin tärkeää saada useampi lainatarjous, jotta voi valita sen itselle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Kun olet varma, että ymmärrät kaikki lainaan liittyvät asiat, niin hae lainaa netin kautta.

Muista siis lainaa hakiessasi vertailla lainapaikat. Herttalaina tekee työn puolestasi ja hakee lainatarjoukset monesta paikasta kätevästi yhdellä hakemuksella.