Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Remonttilainan kilpailuttaminen on helppoa

Toisinaan on tarpeen tehdä remonttia. Ehkä kotisi kaipaa perusteellista korjaamista, tai haluat vain hieman päivittää pintoja vastaamaan nykyistä makuasi. Tai sitten olet kyllästynyt hikoilemaan sisällä kuumina kesäpäivinä ja haluaisit hankkia ilmalämpöpumpun.

Remontin toteuttaminen kuitenkin vaatii usein jonkin verran lainaa. Remonttilainat kilpailuttamalla voit saada merkittäviä säästöjä. Lainojen vertaileminen on nykyään todella helppoa, kiitos lainavertailupalveluiden. Voit saada pienellä vaivalla paljon säästöjä. Ei ole tarpeen käydä pankissa neuvottelemassa, vaan lainaa voi hakea helposti netissä.

Remonttilainaa sekä pieniin että isoihin remontteihin

Vakuudetonta lainaa voi hakea oman tarpeen mukaan joitain satasia tai jopa kymmeniä tuhansia euroja. Sillä pystyy toteuttamaan siis sekä pienet että suuret remontit. Jo pelkkä tapettien uusiminen tai seinien maalaaminen muuttaa koko tilan ilmettä huomattavasti. Samalla saa piiloon elämisen jälkiä, joita väistämättä tulee ajan kuluessa.

Isojakin remontteja on tarpeen tehdä aika ajoin, ja pystyt toteuttamaan nekin vakuudettomalla lainalla. Esimerkiksi märkätilojen remontoiminen, katon uusiminen ja putkiremontti ovat isoja ja kalliita juttuja. Ne kuitenkin kannattaa tehdä ajoissa, jotta talon rakenteisiin ei pääse syntymään vaurioita.

Vakuudeton laina sopii erinomaisesti myös täydentämään pankista saatua lainaa. Usein remonttia tehdessä eteen tulee yllätyksiä. Tai sitten vain muutat mielesi materiaalien suhteen. Tällaisissa tilanteissa käy usein niin, että budjetti ylittyy, eikä pankista saatu remonttilaina riitäkään kattamaan kaikkia kuluja. Silloin voit hakea hieman vakuudetonta lainaa. Saat rahat nopeasti tilille, joten remontti voi jatkua ilman ylimääräisiä taukoa.

Vakuudeton laina sopii hyvin kaikenlaisten remonttien rahoittamiseen. Vakuudetonta lainaa varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Lainanhakuprosessi on helppo ja nopea ja rahat saa tilille jo yhden työpäivän kuluessa.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on merkittävä etu, joten se kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Vähennys voi mahdollistaa sellaistenkin remonttien tekemisen, joita muuten ei olisi taloudellisesti mahdollista tehdä. Kotitalousvähennyksellä pystyt lyhentämään remonttilainaa paljon.

Veroasioihin liittyy kaikenlaisia sääntöjä ja kiemuroita, mutta asiaan kannattaa perehtyä silti hieman. Kotitalousvähennystä saa työn osuudesta, kun teetät remontin remonttifirmalla. Vähennystä saa 40 % työn hinnasta ja vähennyksen enimmäismäärä on 2250 euroa vuodessa henkilöltä.

Vuoden 2022 alusta lähtien kotitalousvähennykseen tuli joitain väliaikaisia muutoksia. Esimerkiksi öljylämmityksestä luopumisesta saa nyt korkeampaa kotitalousvähennystä. Sen maksimi on 3500 euroa henkilöltä. Monissa vanhoissa taloissa on vielä öljylämmitys. Sen vaihtaminen edullisempaan ja ekologisempaan vaihtoehtoon voisi olla hyvä tehdä lähivuosina nyt, kun siitä saa huomattavasti enemmän verovähennystä kuin aikaisemmin.

Näin vertailet lainat Nordic Bankissa

Lainojen vertaileminen Nordic Bankissa on helppoa ja nopeaa. Meidän kauttamme voit hakea remonttilainaa enimmillään jopa 70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta. Täytä vain yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme, niin saat jo parissa minuutissa ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Se kannattaakin tehdä, etenkin jos olette hakemassa suurempaa remonttilainaa. Lainaa saa yleensä helpommin, jos sitä on hakemassa kaksi henkilöä. Voitte myös saada isomman lainan, pienemmän koron ja muutenkin paremmat ehdot lainalle.

Koko lainanhakuprosessi hoituu kätevästi netissä. Lainojen kilpailuttaminen palvelussamme on ilmaista. Se ei myöskään sido sinua mihinkään, joten voit huoletta lähettää hakemuksen. Rahat saat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Ja sitten vain remonttia tekemään!