Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miltä kuulostaisi usean eri lainanlyhennyksen sijasta vain yksi? Yhdistelylaina avuksi

Oletko huomannut kuinka paljon maksat korkoja ja muita kuluja lainojen tai pienten luottojen takaisinmaksun yhteydessä? Niistä voi kertyä huomattava summa. Vaihtoehtona on yhdistelylaina, jolla voit yhdistää pienet kulutusluotot, osamaksut ja muut suuremmat lainat yhdeksi. Näin hyödyt myös yhden lainan koroista ja kuukausittaisista maksuista, useiden eri kulujen sijaan.

Yhdistelylaina kannattaa aina kilpailuttaa

Yhdistelylaina siis yhdistelee velkasi, olivatpa ne sitten luottokorttilaskuja tai lainoja, jolloin niiden kuukausittaiset maksut saadaan kerättyä yhteen kuukausimaksuun. Lainojen yhdistely on siis kätevä tapa yksinkertaistaa ja usein jopa alentaa maksuja. Yhdistelemällä lainat ja luotot, otetaan siis uusi laina, joka ei kuitenkaan poista velkaa. Vertailuttamalla eri lainantarjoajat ja yhdistelylainat, saat aina selkeän kuvan uuden lainan kuluista. Tämä on kätevä tapa varmistaa, ettet joudu maksamaan enempää kuluissa kuin mitä tällä hetkellä.

Huomioi nämä asiat ennen yhdistelylainan ottoa

Ennen kuin päätät järjestellä lainat ja luotot yhdistelylainan avuin, käy läpi seuraavat asiat:

Tutki menojasi: Ensin on hyvä ymmärtää syy velkaantumisen taustalla. Jos velkaa on kertynyt paljon, koska kulutat enemmän kuin ansaitset, yhdistelylaina ei todennäköisesti auta pääsemään eroon veloista, ellet saa menojasi ja tulojasi balanssiin.

Budjetoi: Selvitä, voitko maksaa olemassa olevat velkasi pois muuttamalla esimerkiksi kulutustapojasi tietyn ajanjakson ajan.

Ota yhteyttä velkojiin: Pankit tai rahoituslaitokset saattavat olla valmiita hyväksymään pienemmät kuukausittaiset vähimmäismaksut, luopumaan tietyistä maksuista, kuten tilinhoitokuluista tai muuttamaan laskun kuukausittaista eräpäivää.

Lainaa valitessa on hyvä tarkistaa seuraavat kohdat lainan ehdoista:

Yhdistelylainojen alhaiset korot voivat olla harhaanjohtavia

Lainaan saattaa myös sisältyä lisämaksuja tai kuluja

Vaikka kuukausierä olisi pienempi, saatat maksaa lainaa takaisin pidemmän ajan

Loanscouter auttaa yhdistelemään lainat

Loanscouter on auttanut suomalaisia kuluttajia valitsemaan oikean lainan jo vuodesta 2019 lähtien. Sen pyrkimyksenä on saattaa lainaa etsivä sekä lainaa myöntävä taho yhteen, juuri kuluttajan tarpeeseen perustuen. Näin lainanhaku on selvästi yksinkertaisempaa ja selkeämpää, sillä Loanscouterin lainalaskuri sekä aina hakijan tilanteeseen perustuva lainahakemus varmistavat, että lainatarjoukset vastaavat aina kuluttajan tarvetta.

Jos sinulle lainanhaussa on ensisijaisen tärkeää läpinäkyvyys, luotettavuus ja aina täysin ilmainen palvelu, ilman sitoutumispakkoa, Loanscouter takaa, että kyseiset tekijät ovat aina otettu huomioon lainaa haettaessa.