Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lainavertailu kannattaa – helposti selvää säästöä

Tavallista suuremman hankinnan toteuttaminen, esimerkiksi remontin teettäminen tai uuden auton osto, edellyttää yleensä lainarahan käyttöä. Kovassakaan ostokuumeessa ei saisi kuitenkaan tehdä hätiköityjä päätöksiä lainarahan suhteen, sillä lainojen vertailu voi tuoda helposti huomattavia säästöjä. Suurempien hankintojen lainarahoituksessa saatetaan laajan kilpailutuksen avulla puhua jopa tuhansien eurojen säästöistä, sillä lainojen korko- ja oheiskuluissa on edelleen huomattavia eroja eri pankkien ja rahoittajien välillä.

Lainaa miettiessään itse kullekin tulee helposti ensimmäiseksi mieleen perinteinen pankki, jossa omat käyttörahatkin ovat talletettuina. Pankkien ohella kilpailukykyisiä lainoja myöntävät myös lukuisat kuluttajalainoihin erikoistuneet rahoitusyhtiöt. Edullisin laina saattaa hyvinkin löytyä jostain aivan muualta kuin omasta lähipankista ja siksi lainavertailupalvelua kannattaa aina hyödyntää. Lainaa.com lainavertailu on helppokäyttöinen lainojen kilpailutuspalvelu, joka kattaa jopa 40 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä klikkauksella. Siinä laiskakin kilpailuttaja säästää helposti.

Miksi kannattaa käyttää Lainaa.com lainavertailupalvelua?

Erillisten tarjouspyyntöjen tekeminen kymmenille eri pankeille ja rahoitusyhtiöille ei ole vaivatonta. Tähän ongelmaan tuo helpon ratkaisun lainojen aktiiviseen kilpailutukseen erikoistunut Lainaa.com palvelu, joka tarjoaa täysin ilmaisen ja helpon keskitetyn lainanhakuratkaisun. Ja mikä parasta, hakemuksen tekeminen ei sido sinua vielä millään tavalla. Voit rauhassa tehdä vertailuja saatujen lainatarjousten kesken ja valita niistä edullisimman ja parhaimman.

Lainaa.com palvelu tarjoaa puolueetonta ja rehellistä vertailupalvelua. Muistutamme lainanhakijoita aina lainarahaan liittyvistä velvollisuuksista ja riskeistä. Lainakilpailutuksen tulokset esitämme selkeästi tehden vertailun helpoksi. Voit tehdä lopullisen valinnan useiden tarjousten keskinäisen vertailun jälkeen. Emme suosi mitään yksittäistä rahoitusyhtiötä, vaan edullisin tarjous tulee siltä toimijalta, joka on aidosti lainahaun ajankohdan markkinatilanteen paras lainatarjoaja.

Kilpailutuksen teettäminen tapahtuu yhden helposti täytettävän lomakkeen avulla ja kilpailutuksen tulokset ovat nopeasti saatavilla, yleensä muutamassa minuutissa. Lainaa voi hakea joustavasti 1 – 20 vuoden takaisinmaksuajalla. Haettava lainasumman suuruuden voi määritellä jopa 60 000 € asti.

Reilua ja rehellistä lainavertailua

Lainaa.com palvelu toimii avoimesti ja reilusti. Ilmainen lainojen kilpailutuspalvelumme saa palkkion palvelumme kautta solmituista uusista lainoista, minkä ansiota sinä lainanhakijana et maksa vertailupalvelun käytöstä lainkaan. Lainaa.comin missiona on säästää lainanhakijoiden rahaa alan parhaimpien lainatarjousten avulla ja tämän ohella Lainaa.com on myös sitoutunut edistämään kestävää kehitystä. Esimerkiksi jokaista palvelun kautta otettua lainaa kohden istutetaan puu Suomen luontoon yhteistyökumppanimme toimesta.

Suosittelemme aina halvinta lainatarjoajaa, mutta voit valita myös jonkun muun saamistasi tarjouksista, mikäli esimerkiksi takaisinmaksuehdot ovat paremmat toiseksi halvimmalla tarjoajalla. Kannustamme lainanhakijoita tutustumaan lainaehtoihin tarkkaan ennen päätöksen tekemistä. Valittuasi saamiesi tarjousten joukosta itsellesi sopivat ehdot omaavan lainatarjouksen, saat hyväksynnän jälkeen rahat tilillesi parhaimmillaan saman arkipäivän aikana.

Älä anna termien hämätä – selvitä tarkat tiedot

Muistahan aina ennen lopullista päätöstäsi vielä kerran tarkistaa mikä on lainatarjousten todellinen vuosikorko. Se on nimittäin tärkein lainavertailukriteeri. Edullinen nimelliskorko voi hämätä, sillä sen ohella lainaan liittyy myös avausmaksu ja kuukausittainen tilihoitopalkkio sekä mahdollisesti muitakin oheiskuluja.

Palvelumme avulla vältyt kiskurikoroilta, sillä ilmoitamme tarjouksissa aina todellisen vuosikoron. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan tosiasialliset kulut. Mitä pienempi todellinen vuosikorko on, sitä edullisempi lainasi on.

Sisällöntuotanto: SEOSEON Digitoimisto