Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lainojen yhdistäminen on järkevää – samalla säästät selvää rahaa

Mainos. Onko sinulla useita lainoja, luottokortteja ja osamaksuja? Tuntuuko talouden hallinta haastavalta ja monimutkaiselta? Oletko koskaan harkinnut lainojen yhdistämistä? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen myöntävästi, lue lisää lainojen yhdistämisestä ja löydä itsellesi sopivin lainavaihtoehto.

Lähtökohtaisesti mikään laina tai luotto ei ole ilmainen. Lainoista aiheutuu aina kustannuksia, kuten korkoja, tilinhoitomaksuja ja nostokuluja. Joskus lainan ottaminen on kuitenkin tarpeellista kustannuksista huolimatta.

Mitä useampi laina ja luotto sinulla on, sitä enemmän rahaa käytät kuukaudessa lainoista aiheutuviin kustannuksiin ja sitä vähemmän lyhennyksistäsi menee varsinaisen lainan lyhentämiseen. Suurempien lainojen korko on yleensä maltillisempi kuin lyhytaikaisissa pikavipeissä, joten pitkällä tähtäimellä säästät merkittävän summan rahaa. Voit aloittaa oman talouden hallitsemisen sillä, että listaat kaikki nykyiset lainasi ja luottosi. Merkitse taulukkoon myös kunkin luoton kuukausilyhennys, kuukausittainen korko sekä jäljellä oleva lainasumma. Tällaisen taulukon avulla on yleensä helpompi hahmottaa, mitä paljon rahaa käytät kuukausitasolla pelkkiin korkoihin ja paljonko lainaa yhteensä on.

Miten paljon rahaa voit säästää yhdistämällä kaikki lainasi?

Llukuisista pieneltä tuntuviltakin maksuista kertyy yhteenlaskettuna ja pitkän ajan kuluessa suuri summa rahaa. Lainojen yhdistäminen voi tarjota sinulle kymmenien tai satojen, joskus jopa kokonaisuudessaan tuhansien eurojen säästöt. Samalla pääset eroon kaikista luottokorttiveloistasi, osamaksuistasi ja pikavipeistäsi, joiden lyhentäminen on vienyt palkkapäivänä merkittävän osan tilipussistasi.

Asia on hyvin yksinkertainen, mutta miksi kaikki eivät sitten yhdistä lainojaan? Eräs syy voi olla siinä, että lainoja on tarjolla niin valtava määrä. Erilaisten lainatuotteiden vertailu voi olla haastavaa siksi, että lainantajat mainostavat tuotteitaan eri tavalla. Matchbanker on lainavertailupalvelu, jonka tavoitteena on tehdä sopivan lainan löytämisestä mahdollisimman helppoa. Lainalistamme avulla voit löytää sinulle sopivan lainavaihtoehdon helposti ja nopeasti.

Tiesitkö tämän lainojen yhdistämisestä?

Voit säästää jopa satoja euroja, kun yhdistät pienemmät lainasi yhdeksi suuremmaksi luotoksi.

Voit hakea jopa 50 000 euroa lainaa helposti ja nopeasti netissä.

Rahat voivat olla tililläsi jopa muutamassa minuutissa hakemuksen tekemisestä.

Lainavertailun avulla löydät itsellesi sopivimman lainan.

Lainojen vertailu Matchbanker-sivustolla on helppoa ja maksutonta.

Vertailun avulla löydät edullisimman, juuri omia tarpeitasi vastaavan lainatuotteen.

Näin löydät parhaan yhdistelylainan

Kun olet tehnyt päätöksen yhdistelylainan hakemisesta, voit aloittaa tiedonhaun. Yksinkertaisin tapa löytää kaikki markkinoilla olevat lainavaihtoehdot on käyttää lainavertailua, kuten Matchbankeria. Lainojen yhdistäminen on todella helppoa, kun näet yhdellä silmäyksellä kaikki lainavaihtoehdot ja voit siirtyä lainavertailusta suoraan lainanantajan sivuille täyttämään hakemusta. Matchbanker haluaa tehdä sopivan lainan löytämisestä sinulle mahdollisimman helppoa ja turvallista.