Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö eduskuntavaaliehdokasta? Tästä pääset Forssan Lehden vaalikoneeseen

Optikko Kirkassilmä: Huolehdi näöstäsi ja kirkasta katseesi

Tämän päivän aktiivinen elämäntapa ja digi maailma luovat uusia haasteita näkemiseen. Oikeanlaisilla, yksilöllisillä silmälasilinssi- ja piilolinssiratkaisuilla saamme vähennettyä silmien väsymistä ja parannettua näkemistä.

Sinisen valon merkitystä silmien terveyteen on tutkittu paljon ja sen suojautumiseen on erilaisia vaihtoehtoja. Etenkin riskiryhmään kuuluvilla suojautuminen olisi tärkeää hyvän näkökyvyn säilymiseen läpi elämän.

Sininen valo on osa näkyvän valon spektriä. Sitä on sekä auringonvalossa että digitaalisten näyttöruutujen ja loisteputkien keinovalossa. Tämäntyyppinen valo on erityisen haitallista, koska se menee syvälle silmän pohjaan asti.

Sinisellä valolla ja silmänpohjan ikärappeumalla on yhteys, toistuvaa altistusta haitalliselle valolle ei kannata vähätellä. Suojautumalla voit osin suojautua ikääntymiseen liittyvältä silmänpohjan ikärappeumalta (AMD) ja kaihilta.

Selektiivisesti sinistä valoa suodattavat linssit on kehitetty nimenomaan tähän tarkoitukseen. Ne päästävät lävitseen hyödyllisen sinisen valon, mutta suodattavat pois UV-säteet ja haitallista sini-violettia valoa, jotka saattavat edesauttaa kaihin ja silmänpohjan ikärappeuman kehittymistä.

Vaivatonta, mukavaa näkemistä optisen alan uusimmilla linsseillä

Varilux X Series on edistyksellisin moniteholinssimme, jonka avulla näet kaikki yksityiskohdat saumattomasti kädenmitan ulottuvuudella ja kauempana pitäen elämänrytmistäsi kiinni.

Täydellinen moniteholinssi jokapäiväiseen käyttöön, sillä lähinäkeminen on huomattavasti miellyttävämpää ilman pään jatkuvaa liikuttelua. Ei enää tarvetta etsiä oikeaa kohtaa linssistä nähdäksesi tarkasti niin lähelle kuin kauas.

Katseesi tarkentuu kohteeseen nopeammin liikkuessasi tai siirtäessäsi katseen kohteesta toiseen. Linssin design huomioi silmien väliset fysiologiset erot, jotta silmien yhteisnäkö toimii paremmin.

Tarkka silmälasimääritys, tarkka digitaalinen mitoitus ja tarkka hionta oikeanlaiseen kehykseen varmistavat miellyttävät ja toimivat silmälasit!

Optikkomme auttavat mielellään, tule kysymään lisää:

Optikko Kirkassilmä

Kartanonkatu 4, Forssa

puh. 020 7698950