Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lainanhakijan muistilista - näin rahoitat hankintasi onnistuneesti

Lainanotto on tärkeä henkilökohtainen ja perhettä koskeva päätös, jota ei ole syytä tehdä kevyin perustein. Neljän kohdan muistilistan avulla varmistut, että lainanotto sujuu onnistuneesti, etkä maksa lainastasi liikaa.

Useat elämän suuremmat hankinnat vaativat lainarahaa. Lainanottoa ei tulisikaan vältellä, vaan nähdä se osana arjen pyörittämiseen kuuluvia työkaluja. Olipa kyseessä lainanotto kodin remonttiin tai perheen unelmalomaa varten, kannattaa lainaprosessi hoitaa suunnitelmallisesti. Haetaanko uusi luottokortti, vai katetaanko hankinta kulutusluotolla? Oikean rahoitusmuodon lisäksi sopiva takaisinmaksuaika, korko ja muut lainanottoon liittyvät kulut voivat herättää kysymyksiä. Vastaus useimpiin kysymyksiin löytyy vertailemalla tarjolla olevia vaihtoehtoja keskenään. Se on helpointa lainavertailupalvelun avulla.

Kilpailuttamalla löydät edulliset rahoitusratkaisut

Omalaina.fi on kotimainen vertailupalvelu, joka auttaa asiakkaitaan tekemään parempia taloudellisia päätöksiä. OmaLainassa teet lainavertailun nopeasti, turvallisesti ja täysin ilmaiseksi. Olemme auttaneet jo satojatuhansia suomalaisia löytämään sopivan rahoitustuotteen ja väitämmekin, että kattava lainavertailumme on paras paikka aloittaa uuden lainan etsintä. Mukana on perinteisiä pankkeja, sekä uusia, täysin digitaalisia luotonantajia. Lainaa voit hakea aina 60 000 euroon asti, joten isompikaan projekti ei ole este lainan kilpailutukselle. Vertailusivumme on myös erinomainen tiedon lähde. Olemme tuottaneet sivuillemme tietoa lainatyypeistä, -kuluista ja hakuprosessista.

Näin haet lainaa fiksusti

Aloita mikä tahansa lainanhaku miettimällä lainan käyttötarkoitusta: onko rahoitusta vaativa hankinta kertaluonteinen vai tarvitseeko rahaa nostaa useassa erässä? Onko hankinnalla kiinteä hinta, vai voiko se vielä muuttua? Nämä tiedot ovat olennaisia oikeaa lainatyyppiä valittaessa. Kulutustavaran hankinta on usein suoraviivaista: tuotteella on hinta joka katetaan osin tai kokonaan hankitulla rahoituksella, jolloin kulutusluotto on oiva valinta. Remontin kokonaiskuluja taas voi olla vaikea tai lähes mahdotonta arvioida etukäteen täysin tarkasti, jolloin joustoluotto on kulutusluottoa parempi vaihtoehto.

Kun lainamuoto ja -summa on päätetty kannattaa laina ehdottomasti kilpailuttaa mahdollisimman monen luotonantajan kesken. Näin saat kattavan yleiskuvan lainamarkkinoista ja löydät varmimmin edulliset lainatarjoukset. Todellinen vuosikorko on hyvä tapa arvioida lainan kuluja, mutta ota huomioon myös lainan muut ehdot: voitko esimerkiksi maksaa ylimääräisiä maksueriä tai koko luoton pois milloin tahansa ilman kuluja?

OmaLainassa voit saada yhdellä hakemuksella lukuisia lainatarjouksia. Voit vapaasti valita sopivimman lainan sinulle osoitetuista tarjouksista tai kilpailuttaa lainat uudelleen toisella lainasummalla tai -ajalla. Kun olet löytänyt mieleisesi lainan joka vastaa rahoitustarvettasi, voit hyväksyä lainatarjouksen. Lainarahat voidaan siirtää ilmoittamallesi tilille jo saman päivän aikana, kunhan lähetät hakemuksen hyvissä ajoin ja siinä on kaikki tarvittavat tiedot. Kilpailuttamisen ei siis tarvitse pitkittää hakuprosessia mitenkään, vaan saat tarvitsemasi lainan nopeasti ja vaivattomasti!

Lainanottajan muistilista:

Päätä lainamuoto rahoitettavan kohteen mukaisesti.

Kilpailuta aina lainasi summasta riippumatta.

Tehdessäsi päätöstä huomioi koron lisäksi myös muut lainaehdot.

Täyttämällä hakemuksen huolellisesti ja hyvissä ajoin, voit osaltasi varmistaa sen nopean käsittelyn.