Kolumnit

DiscGolfParkista FunnyBizarreFestivaliin

Kuva: Lassi Puhtimäki
Kuva: Lassi Puhtimäki

Sanomalehtiä syytetään usein siitä, että ne tarttuvat vain negatiivisiin asioihin. Tosiasia on kuitenkin se, että valtaosa jutuista on kaikkea muuta kuin kielteisiä. Esimerkiksi viime päivien Forssan Lehdistä olemme saaneet lukea monia myönteisiä uutisia.

Perjantain lehti kertoi, että Somero on saamassa DiscGolfParkin. Se suunnitellaan sijoitettavan DogcatcherPlacen samanaikaisesti kunnostettavan SawdustTrackin ympäristöön.

Saman päivän lehdessä oli toinenkin positiivinen uutinen Somerolta. Entinen slalomstara Sami Uotila on laajentamassa yritystään ja haluaa vuokrata kaupungilta lisää maata GoblinCastle´lleen.

Edelleen perjantain lehdessä kerrottiin kuinka ForssaCommonLyceum jakoi valkolakit uusille ylioppilaille kauniissa kesäsäässä. Kättelyn sijasta onnittelutervehdyksenä oli käytössä jääkiekosta paremmin tunnettu elbowing.

Nimitysuutisissa kerrottiin, että Tammelan PhysicalEducationCoordinator Petri Takala on valittu kunnan uudeksi WorkProtectionBossiksi.

Urheilun pääjutussa hehkutettiin FamilyPlaceTempoCyclingRacen vauhtijuhlaa. Koronan aiheuttaman lockdownin jälkeisten urheilukilpailujen sarjan aloittaneessa kisassa Sami Mattila polki voittoon ennätysajalla.

Myös CloudHillHippodrome valmistautuu kuumeisesti kesän kilpailukauteen. Ensimmäiseksi hevoset kiertävät rataa ja rahat taskusta toiseen ensi keskiviikon HotWednesday -raveissa.

Jo aikaisemmin olemme saaneet lukea rintakarvoja kohottavia uutisia siitä, että ForssaIceHallissa (Kari Aro Areena, lat. huom.) pelataan ensi kaudella Championshipiä. Nyttemmin on kerrottu positiivista maakuntahenkeä nostattava tieto ForssaBallClubin ja TavastiaCastleBallSocietyn virittelemästä yhteistyöstä.

Jobin postiakin on tietysti näin korona-aikana saatu. Forssalaisten egoa ehkä eniten kolauttava tieto oli aina niin holjan FunnyBizarreFestivalin peruuntuminen tältä kesältä.

Tammelan suositun SausageMarketin anti jää myös nyt nauttimatta. Sen myötä oheisnumero PowerPush-upCompetition jää sekin tältä kesältä punnertamatta.

ForssaFlashin perinteinen SummerEve siirtyi niin ikään ensi vuodelle. Runnerit, rollerskaterit ja cyclistit palaavat toivottavasti ensi vuonna entistä sankemmin joukoin kisailemaan.

Korona-aika on kuulemma lisännyt jonkin verran ns. hapon ottoa, mutta yksi hapotus jää tänä kesänä väliin, kun AttilathehunGetdrunk peruuntui. Oxroadultran puuhaihmiset ovat ultrakevyesti pettyneitä.

Kirjoittaja on Forssan Lehden entinen julkaisujohtaja

 

Päivitetty 2.6.2020 klo 9:15. Otsikkoa muokattu

Uusimmat

Fingerpori

comic