Kolumnit

Ei haittaa! – Entinen Turkka olisi kyllä hermostunut

Kuva: Tapio Tuomela
Kuva: Tapio Tuomela

Meikäläistä on siunattu monella asialla. Yksi rakkaimmista on lapsenlapseni Emppu. Ei me usein nähdä, mutta aina kun kohdataan, niin on se aivan upeaa nähdä ihmisen poika vailla minkäänlaista kyynisyyttä ja murheen kierää. Kaikki on aina hyvin.

Onko mitään hienompaa, kun sellainen pullero pistää lenkkitossut eteisen lattialla väärään jalkaan ja isoisän mennessä auttamaan lausuu nauraen, että ei haittaa!

Nykyään käytän tätä Empun slogania usein. Olin päiväkeikalla Ruovedellä ja sieltä kauhealla kiireellä illaksi Paraisiin laulamaan. No siinä Loimaan kohdalla välähti joku valo ja entinen Turkka olisi hermostunut. Ei haittaa!

Tänään hukkui S-etukortti jonnekin. Tiedänhän minä, että ei materia mihinkään katoa, mutta nyt katosi. Puoli tuntia etsittyäni lopetin moisen etsiskelyn ja sanoin kortin omistajalle, että: ei haittaa!

Sitten menin Euroopan parhaaseen lähiöravintolaan laulamaan maailman parhaimmille ravintoloitsijoille. Piti olla synttärit, mutta niistä tulikin häät. Karaoke raikui ja joku lauloi Kotiviinin. Entinen Turkka olisi hermostunut, mutta ei haittaa! Kivaa oli ja tuli pitkästä aikaa tanssittuakin. Joku pisti siitä kuvan faceen, mutta ei haittaa!

Nyt pitäisi keskittyä tuleviin kuntavaaleihin ja päättää, että menisikö ehdokkaaksi. Katellaan miten tämä korona etenee ja mietitään sitä si syssymmällä. Ihan miten vaan, ei haittaa!

Taitaa talvi mennä täällä kotivorssassa eikä siellä Kanarialla kuten ennen. Ei haittaa!

Onneksi parin viikon päästä on keikka Jyväskylässä ja pääsee taas tapaamaan Emppua. Saattaa matkalla taas joku valo välähtää, mutta ei haittaa!

Uusimmat

Fingerpori

comic