Kolumnit

Ei pidä olla huolissaan - Kieltämättä aika tylsää on ollut

Kuva: Tapio Tuomela
Kuva: Tapio Tuomela

Päätin ihan tietoisesti olla viikonlopun katsomatta televisiota. Oli niin paljon muuta parempaa tekemistä. Ai että mitä? No kuten suorittaa suursiivous ja aloittaa itsensä kehittäminen. Tutustuin joogan alkeisiin juutuupin avulla ja sen jälkeen luin kieltämättä aika tylsän perussomalialaisten vaaliohjelman viime eduskuntavaaleissa. Anteeksi -suomalaisten. Samoin tutustuin erittäin mielenkiintoiseen teokseen nimeltä Ruotslaisen kansanpuolueen uroteot Suomen poliittisessa kontekstissa. Se oli ohut teos se.

Yritin myös opiskella etänä, mutta ei oikein auennut meikäläiselle miten se näillä vuosilla tehdään. Yritin myös liittyä puhelimellani johonkin etäkokoukseen, mutta eihän se onnistunut. Nyt minulla on uusi puhelin, koska entinen lensi seinään. No syssymmällä si kokoustetaan oikein naamakkain, mikäli kaikki menee hyvin.

Etänä tein myös yhden uuden laulun, kunnes huomasin että etänähän mä olen ne kaikki ennenkin tehnyt. Radiosta tuli sattumalta semmonen jollotus jossa 150 taiteilijaa lauloivat yhdessä että ollaan yhdessä. Sammutin siis radion.

Hetken sormiani pyöriteltyäni päätin pyöräyttää lihapullat valkosipuliperunoilla. Tätä nyt ei usko Kaakisen Erkkikään. Menin siis tuohon mainioon vikspergin krouviin ja ostin etänä mehevän leikkeen. Itse jopa hain. Tällaista toimintaa sanotaan teiköveiksi ja se on nykyään aika suosittu tapa tehdä ruokaa. Suosittelen lämpimästi.

Kieltämättä aika tylsää on ollut. Itse asiassa ihan helvetin tylsää, mutta minkäs teet. Ei kauheen kivaa ollut aikoinaan veteraanaiella siellä sodassakaan, niin että kyllä me yksi karanteeni kestetään vai mitä?

En mä oikeesti mitään suursiivousta tehnyt enkä lukenut mitään vaaliohjelmaakaan, kunhan höpötin ja telkkarista tuli viikonloppuna aivan onnetonta ohjelmaan. Pitää olla huolissaan kun ainoa katsottava viihdeohjelma on nimittäin Pitääkö olla huolissaan?

Uusimmat

Fingerpori

comic