Kolumnit

Näillä mennään – Ei ole oppositiossakaan sellaista jahvea, joka tietäisi paremmin, miten toimitaan

Kuva: Tapio Tuomela
Kuva: Tapio Tuomela

Oppositio tarkoittaa sanakirjan mukaan alun perin toisiaan vastapäätä istuvia edustajia ja sen tarkoitus on vastustaa tai kyseenalaistaa hallituksen tekemiä päätöksiä.

Riitahan semmosesta tulee. Jos Viisikko päättää, että kouluun mennään, niin oppositio siihen tietysti, että ei varmana mennä! Niin yksinkertaista se on.

Nyt on vaan niin, että ei ole oppositiossakaan sellaista jahvea, joka tietäisi paremmin, miten toimitaan. Ei kertakaikkiaan ole tietoa. Ei kellään.

Vaikka persut saattaa tietää kaiken maahanmuutosta ja sen haitallisuudesta ja vaikka kokoomus kuinka luulisi tietävänsä kaiken, niiin eipä vaan tästä asiasta ne ei mitään tiedä. Kukaan ei tiedä. Ei edes Mäkisen Manu.

Siksi kannattaakin puhaltaa kerrankin yhteen hiileen. Näillä mennään! Ei mietitä nyt galluppeja eikä seuraavia vaaleja eikä kalastella ääniä. Niin ja pidetään turvaväliä siellä eduskunnassakin.

Ei sillä, kyllä sitä oppositiotakin tarvitaan. Veroista ja työllisyydestä voi aina olla eri mieltä, ne ovat tiedossa ne rätingit. Toiset antaisivat rahaa urheilulle ja toiset pitävät sitä ihan jonninjoutavana hommana.

Keskitytään me täällä periferiassa vaan paikallisiin ongelmiin ja kirjoitellaan lehtiin, sillä mielipiteensä saa aina sanoa. Jäähallin kunnostuksesta ja sählyn tukemisesta voidaan aloittaa ja on jo näemmä aloitettukin.

Pysytään terveinä ja kotona ja on sitä pysyttykin ja tullaan vielä tovi pysymään. Mikäs täällä ollessa, päätin juuri lukea Viisikko-sarjan uudestaan, menossa on parhaillaan Viisikko pulassa. Näillä mennään!

Uusimmat

Fingerpori

comic