Kolumnit

Palloseura virittelee pommia

FPS:n pelaajasopimukset ovat edenneet hyvässä vauhdissa ja kun alkaneella viikolla julkistetaan vielä pari lisää, niin joukkue voikin lähteä lomalle ihan hyvillä mielin.

Kramppi ei tiedä millaiset ja kenen lääkkeet manageri Willman oli maanantaiaamuna nielaissut kun hän oli jälleen löytänyt sähköpostiosoitteeni ja heitti viestissään ihan huimia juttuja.

Viestissä kerrotaan, että Palloseura on neuvottelemassa erään todella kovan luokan kiekkomiehen kanssa ja tämä maailmantähti tuntuisi olevan vielä jopa tosissaan.

Yksi pienen pieni ongelma lopullisessa sopimuksessa tosin vielä on. Se että kyseinen pelimies on tienannut kaudessa vähän enemmän kuin FPS:n liikevaihto on ollut 10 vuodessa.

Mutta mikäli Forssan kauniit maisemat ja ihanat ihmiset kyseistä kaveria miellyttävät, niin raha lienee sekundäärinen asia. Elokuussa tiedetään.

Yhteisömme isoimpia liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä asioita tulee varmasti olemaan se, että Forssasta Lamalaan johtava kevyen liikenteen väylä pistetään uusiksi.

Krampilla ja kumppaneilla on jo ajatus kuinka paanan avausta sitten juhlistetaan, mutta ihan selvää on jo tässä vaiheessa se, että neitsytpyöräilyn kärjessä polkee Tienhaaran Erkki. Vähän nuoremmat seuraavat kunnioittavan välimatkan päässä kunnes tulee varhaisnuorten joukko. Sitä vetää viikonvanhalla 7-vaihteisellaan Sipposen Samu, jolle uusi fillari tuotiin ihan työpaikan tiskille.

Ja koska juhlakolonna tulee olemaan pitkän lisäksi myös vaikuttava, niin jälkipään valvojaksi ei kelpaa kuka tahansa. Homma on kuin tehty Tuupovaaran tuulihaukka Teijolle, jonka komentoääni kuuluu helposti Hämeentieltä Lamalaan.

Lentopallosta kuuluu sellaisia, että Feeniksiin pyritään saamaan tulevalle kaudelle kaksikin huippumatsia. Mikäli paikallisen lajiapostolin mietteet toteutuvat, niin juuri lakatulla lattialla nähdään kauden aikana VaLePa, Hurrikaani, Akaa ja Savovolley.

Jalkapallon puolelta tiedetään sen verran, että FJK:n kausi käynnistyi tappiolla ja sellaistakin voisi tapahtua, että JP-67:n perinteinen kesäkokoontuminen siirtyisikin Jokioisilta Forssaan.

Mahdollinen ottelua aika on elokuun 15. päivänä ja JP:n vastustajaksi kaavaillaan futisseuraa nimeltä A-Futis. Pelipaikkana tulisi olemaan maineikas Sortohaka ja kyseinen huippuottelu olisi kaiken lisäksi myös katsojille ilmainen.

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

8.7.2020

Fingerpori

comic