Kolumnit

Vähän mutta hyvää

Lahdessa yleisurheiltiin sunnuntaina sordiino päällä kun lajeja oli niukalti, osanottajia vähän ja yleisöä vieläkin vähemmän. Mutta yllättävän paljon saatiin.

Annimari Korten suoritus satasen aidoissa oli lähes mykistävä eikä Raitasen Topikaan kolmella tonnilla huono ollut. Oskarin Suomen ennätyskin veti suut vehnäselle, joten yleisurheilukesä lupaa tällä hetkellä vaikka mitä.

Somerolla heitettiin moukari paremmin kuin vuosiin eikä Forssassakaan ole lajin suhteen kummemmin huilattu.

Vieremässä leka on nimittäin lennellyt lähes hukuksiin asti ja tiedot Ekholmin Simon kunnosta ovat huomionarvoisia. Simon pyörimisnopeus Suomen parhaassa ringissä on nimittäin ollut sitä luokkaa, että heittokenkien pohjat eivät ole moista kestäneet vaan irronneet.

Ekholm voisi olla kesän veteraanikisoissa vaikka kuinka kova sana, mutta kun olkapäät ovat mitä ovat.

Matkussa päästeltiin lauantaina isoa kovaa kun rallimiehet pääsivät testaamaan ajokkiensa kuten myös omaa kuntoaan.

Suokulman tietä ajettiin ensin tähän suuntaan ja tunnin tauon jälkeen tohon suuntaan ja kaikki kuljettajat kuten myös satalukuinen yleisö olivat kaikkeen ylen tyytyväisiä.

Tammelan ratinkääntäjien kirkkaimpiin tähtiin kuuluvan Jokelan Juhan japanilainen oli aivan hirmuisessa lyönnissä, mutta niin miestä kuin autoakin vaivaa sellainen ongelma, että varsinaisia kisoja ei ole ainakaan toistaiseksi missään.

Kisakalenteri on kuitenkin teon alla, joten eiköhän se Juhakin pääse jonain päivänä ihan totiseen rallitaistoon.

Mainittu rallitapahtuma oli Urjalan Urheiluautoilijoitten järjestämä ja se ansaitsee kaikki kiitokset. Ja yleensähän sellaiset autotapahtumat menevät hyvin kun järjestelyissä on mukana Peltolan Arvo.

Jäi muuten viikontakaisessa jorinassa kertomatta niinkin tähdellinen tieto, että Rahikaisen Kiupa on onnistunut lyömään Ypäjällä kolmannen holarinsa. Ryhmässä mukana olleet kaverit eivät tästä Kiupaa onnitelleet, mutta pyysivät sentään soittamaan klubille ja varmistamaan, että shampanjaa on riittävästi.

Kramppi uskaltaa nyt ihan virallisesti veikata, että mustikkaa tulee. Kukinta on onnistunut hyvin ja pölyttäjiäkin on piisannut ja kuluvan viikon aikana paikallista kaupoista löytyykin jo ihan uusia ja ennennäkemättömiä poimintalaitteita.

Luontoon liittyvä juttu lienee sekin, että joku oli viime viikolla pelästynyt Torron hienolla hautausmaalla oikein kunnolla kun vastaan oli kävellyt hirvi.

Uusimmat

Näkoislehti

21.9.2020

Fingerpori

comic