Lounais-Häme

2750 kävijää kahtena päivänä, Forssan messut täyttivät odotukset

Rakenna, Sisusta, Asu -messuille osallistui 2750 kävijää viikonvaihteessa lauantaina ja sunnuntaina Forssan Feeniksissä. Näyttelypäällikkö Jouko Lehtonen myöntää, että toiveissa oli hiukan isompi kävijämäärä, mutta tapahtuma täytti muuten odotukset.

-Messut menivät ihan puikkoihin. Varsinkin sunnuntai oli hyvä päivä.

-Näytteilleasettajat olivat ihan tyytyväisiä, mikä on meille tärkeä asia. Saadaan paikallista yrityselämää vähän eteenpäin.

-Ihan mukavaa palautetta, tuli kontakteja, yhteistyösopimuksia ja kauppoja.

Talotehtaatkin saivat Lehtosen mukaan hyviä kontakteja, mistä seurannee rakentamista.

 

Rakenna, Sisusta, Asu -messut olivat järjestyksessään kymmenennet Forssassa. Ensimmäinen messutapahtuma oli vuonna 2004.

Viime vuosina messuja on järjestetty kahden vuoden välein, mikä on näytteilleasettajien palautteen mukaan toimiva sykli tyykikylässä.

-Jos ja kun jatkoa tulee, se on seuraavan kerran taas kahden vuoden päästä, Lehtonen sanoo. Paikkana säilyy Feeniks.

Forssan messut on tarkoitus jatkossa palauttaa perinteiselle paikalleen maaliskuussa, joka on talo- ja remonttihankkeiden kannalta vielä otollisempi ajankohta.

-Ja aurinkokin on korkeammalla, jolloin on parempi fiilinki. Nyt lauantaina sattui vielä turkasen huono kelikin.

 

Lehtonen toteaa olleensa viime kesänä myöhässä hallin varaamisessa.

Toivotussa maaliskuun viikonvaihteessa oli jo kolme koripallopeliä. Viikonvaihteita valittaessa esteiksi nousivat järjestäjien muut messut toisaalla, juhlapyhä, hallin koripallopelit ja olympialaiset. Näin eteen tuli tammikuun viimeinen viikonvaihde.

Messuja järjestää Suomea Suomen Messupromoottorit oy. Seuraavat rakentamisen, sisustamisen ja asumisen messut pidetään ensi viikonvaihteessa Ylivieskassa, maaliskuussa Kajaanissa, huhtikuussa Joensuussa ja Pietarsaaressa, syyskuussa Kokkolassa ja Oulussa sekä lokakuussa Raumalla. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic