Lounais-Häme

Aina Groupin osakkaille pääoman palautusta perjantaina

Osakkaat saavat rahaa 180 euroa osakkeelta. Palautusta maksetaan yhteensä yli 10,6 miljoonaa euroa.

Aina Group maksaa osakkailleen osakepääoman palautusta 27. syyskuuta eli ensi perjantaina. Yhtiö maksaa palautusta 180 euroa osakkeelta eli yhteensä runsaat 10,6 miljoonaa euroa.

Aina Group on mediayhtiö, jonka liiketoimintaa harjoittaa Hämeen Sanomat -tytäryhtiö. Hämeen Sanomat julkaisee samannimisen lehden lisäksi muun muassa Forssan Lehteä.

Palautuksen täsmäytyspäivä on 26. syyskuuta. Osakepääoman palautusta maksetaan osakkeenomistajille, jotka on täsmäytyspäivänä merkitty osakkeiden omistajiksi Euroclear Finlandin pitämään osakasluetteloon.

 

Aina Groupin yhtiökokous päätti viime keväänä osakepääoman alentamisesta ja sen alennuksen palauttamisesta osakkaille. Yhtiön hallitus sai valtuuden tehdä yhtiökokousta tarkemmat päätökset palautuksesta ja sen maksamisesta.

Osakepääoman palautus edellytti kuulutusmenettelyä ja osakepääoman muutoksen rekisteröinti Patentti- ja rekisterihallitukseen PRH:hon. PRH rekisteröi muutoksen 24. syyskuuta.

Aina Group maksoi yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti viime keväänä myös osinkoa osakkeenomistajille. Osinko oli 39 euroa osakkeelta. FL

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

25.9.2020

Fingerpori

comic