Lounais-Häme

Poliisi vieraili kahdesti Tammelan kotibileissä: Toinen visiitti tarvittiin, kun alaikäinen iski nyrkillä toista kasvoihin

Kuvituskuva Kuva: Pekka Rautiainen / HäSa

Perjantai-iltana poliisipartio havaitsi Hämeenlinnassa Tampereen Valtatiellä holtittomasti kulkeneen henkilöauton. Partio pysäytti ajoneuvon ja puhallutti autoa kuljettaneen yli 30-vuotiaan miehen. Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Mies kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, joka vahvisti epäilyn. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Myös Tammelassa Myllykyläntiellä partio pysäytti henkilöauton, jota kuljettanut noin 30-vuotias mies puhalsi rattijuopumuksen rajan ylittävän tuloksen. Mies oli myös nauttinut ennen ajoon lähtöänsä huomattavan määrän huumaavia lääkkeitä.

Lisäksi nuorten kotibileissä tapahtunut kaksi erillistä pahoinpitelyä työllistivät poliisia Tammelassa.

Tapahtumapaikalla selvisi, että kahdelle alaikäiselle nuorelle oli tullut sanaharkkaa, jonka päätteeksi toinen nuorista oli lyönyt toista nyrkillä kasvoihin. Asianomistaja joutui näyttämään vammojaan sairaalaan. Paikalla oli erittäin paljon nuorisoa ja siellä oli jo aikaisemminkin jouduttu käymään poliisin toimesta.

Juttua muokattu 19.9. klo 9.03: Lisätty poliisin antama tieto myös toisesta pahoinpitelystä

Uusimmat

Fingerpori

comic