Lounais-Häme

Alku lähtee kaatamaan Honkaa puolivälierissä

Forssan Alku aloittaa tänään naisten Korisliigan pudotuspelit Feeniksissä Honkaa vastaan. Kotietu varmistui runkosarjan päätöskierroksella, kun Alku voitti Vimpelin vieraissa ja Honka hävisi kotona hurjasti vahvistuneelle Huimalle.

Alku pääsee valitsemaan otteluun kokoonpanon kaikista 13 käytettävissä olevasta pelaajasta. Päävalmentaja Jari Marjamäki myöntää, että Alulla on haasteita Hongan kanssa match upeissa.

-Honka on monta numeroa meitä pienempi joukkue. Siksi pitää pohtia, montako isoa pelaajaa meillä on yhtä aikaa kentällä, Marjamäki pohtii.

Crystal Learyn Marjamäki aikoo laittaa puolustamaan Heta Korpivaaraa, Precious Bridgesin on tarkoitus pysäyttää Dionne Pounds. Sara Rokkasen päällystakkia Marjamäki pohtii vielä, Candice Warthen on siihen ykkösvaihtoehto.

Hongan loppujoukkue muodostuu pääosin nuorten maajoukkuepelaajista, ja Marjamäen mukaan runkosarjan vitosta pidetään piireissä nukkuvana jättiläisenä.

-Meidän on päästävä ylös ja alas, eli Honka ei saa päästä juoksemaan. Lisäksi he ovat hyviä levypalloissa. Jos molemmissa osa-alueissa tulee pataan, olemme vaikeuksissa, valmentaja näkee.

Marjamäki suunnittelee peluuttavansa edelleen laajaa rotaatiota, jopa kymmenen pelaajaa on saamassa peliaikaa ensimmäisen puoliajan aikana.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti