Lounais-Häme

Alulla jo seitsemän sopimusta

 

Forssan Alun joukkueen rakentaminen naisten Korisliigaan etenee suunnitellussa aikataulussa. Alku solmi torstaina sopimuksen 177-senttisen Tyonna Snow’n kanssa. Monipuolinen Snow viihtyy paikoilla 2-3, mutta pystyy pelaamaan tarvittaessa paikoilla 1-4.

Snow valmistui tänä keväänä Missouri Staten yliopistosta 16,8 pisteen, 6,9 levypallon, 3 syötön ja 3 riiston keskiarvolla. Hänen valittiin Missouri Valleyn konferenssin historian kolmantena pelaajana sekä sarjan vuoden pelaajaksi että vuoden puolustuspelaajaksi.

-Snow oli koko NCAA:n ainoa korkeimman sarjatason pelaaja yli 16 pisteen, yli 6 levypallon ja yli 3 riiston keskiarvolla. Hän atleettinen pelaaja ja hyvä urheilija hyvästä yliopistosta, kertoo Alun valmentajana jatkava Jari Marjamäki.

Alku teki jatkosopimuksen 19-vuotiaan Lilli Nikanderin kanssa. Takapelaaja Nikander aloittaa jo neljännen kautensa FoA:n edustusjoukkueessa. Marjamäki kuvailee häntä tärkeäksi palaseksi ensi kauden joukkueessa.

-Nikander on varakapteenimme, jolla on roolia myös pukukopissa. Hänen, kuten kaikkien nuorten pelaajiemme rooli kasvaa viime kauteen verrattuna.

Alulla on nyt seitsemän sopimuspelaaja. Seura neuvottelee edelleen muutaman kotimaisen pelaajan kanssa. Neuvotteluja käydään myös valtameren taakse. Tarkoituksena on, että heinäkuun loppuun mennessä joukkueessa on 10 sopimuspelaajaa. FL

 

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic