Lounais-Häme

Alulla murheellinen toinen jakso

Alun ja Peli-Karhujen naisten korisliigamittelö oli huomattavan kaksijakoinen.

Kotijoukkue vei peliä kaksi ensimmäistä neljännestä lähes miten tahtoi, mutta toisella puoliskolla kaikki muuttui.

Loppulukemat 54 – 71 (38-32) kertovat ottelun kulusta varsin paljon, mutta mitä tauon jälkeen sitten lopulta tapahtui kun kotijoukkue onnistui viimeisellä neljänneksellä tekemään vain yhden pelitilannekorin.

– Avauspuoliaika mentiin koko lailla pelikirjan mukaan, mutta toisella puoliskolla vauhti hiipui. Emme uskaltaneet haastaa riittävästi ja hyökkäys meni seisomiseksi, analysoi Risto-Matti Rousku kotijoukkueen esitystä.

 

Peli-Karhujen pukukopissa ei ilmeisesti pidetty tauolla hartaushetkeä, sillä toiselle jaksolle ilmestyi ihan uusi joukkue. Puolustus oli huomattavan tiivistä ja kun hyökkäyspäässä pussitettiin tärkeitä kolmosia, niin peli kääntyi ihan eri suuntaan.

– Olimme jopa onnekkaita kun oltiin tauolla tappiolla vain kuusi pinnaa, sillä esityksemme oli kaikin puolin veltto, selvitti vieraitten valmentaja Roope Mäkelä.

– Meillä on kuitenkin hyvä heittojoukkue ja kun Megan Mullings sai Mia Loydin aisoihin, niin siitä peli sitten kääntyi.

 

Loyd kasasi kuitenkin lukemat 24/14, mutta harvinaisen paljon virheitä hänellekin sattui. Aaliyah Lewis teki 12 pistettä, mutta kehnoilla prosenteilla. Muut Alun pelaajat jäivät alle kymmenen pinnan.

Vieraitten ykkönen oli Mullings tehoilla 16/11. Tytön suoritukseen mahtui vain yksi ohiheitto. Daisha Simmons teki PeKalle 17 pistettä ja varsin pirteä oli myös Lewisiä hyvin puolustanut ja 10 pinnaa nakannut Maria Koskinen. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic