Lounais-Häme

Alulla murheellinen toinen jakso

Alun ja Peli-Karhujen naisten korisliigamittelö oli huomattavan kaksijakoinen.

Kotijoukkue vei peliä kaksi ensimmäistä neljännestä lähes miten tahtoi, mutta toisella puoliskolla kaikki muuttui.

Loppulukemat 54 – 71 (38-32) kertovat ottelun kulusta varsin paljon, mutta mitä tauon jälkeen sitten lopulta tapahtui kun kotijoukkue onnistui viimeisellä neljänneksellä tekemään vain yhden pelitilannekorin.

– Avauspuoliaika mentiin koko lailla pelikirjan mukaan, mutta toisella puoliskolla vauhti hiipui. Emme uskaltaneet haastaa riittävästi ja hyökkäys meni seisomiseksi, analysoi Risto-Matti Rousku kotijoukkueen esitystä.

 

Peli-Karhujen pukukopissa ei ilmeisesti pidetty tauolla hartaushetkeä, sillä toiselle jaksolle ilmestyi ihan uusi joukkue. Puolustus oli huomattavan tiivistä ja kun hyökkäyspäässä pussitettiin tärkeitä kolmosia, niin peli kääntyi ihan eri suuntaan.

– Olimme jopa onnekkaita kun oltiin tauolla tappiolla vain kuusi pinnaa, sillä esityksemme oli kaikin puolin veltto, selvitti vieraitten valmentaja Roope Mäkelä.

– Meillä on kuitenkin hyvä heittojoukkue ja kun Megan Mullings sai Mia Loydin aisoihin, niin siitä peli sitten kääntyi.

 

Loyd kasasi kuitenkin lukemat 24/14, mutta harvinaisen paljon virheitä hänellekin sattui. Aaliyah Lewis teki 12 pistettä, mutta kehnoilla prosenteilla. Muut Alun pelaajat jäivät alle kymmenen pinnan.

Vieraitten ykkönen oli Mullings tehoilla 16/11. Tytön suoritukseen mahtui vain yksi ohiheitto. Daisha Simmons teki PeKalle 17 pistettä ja varsin pirteä oli myös Lewisiä hyvin puolustanut ja 10 pinnaa nakannut Maria Koskinen. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti