Lounais-Häme

Alulle ja FoKoPolle lisenssit

Forssan Alku sai paikan naisten Korisliigaan ja Forssan Koripojat miesten A-divisioonaan, kun Koripalloliiton sarjalisenssiyksikkö vahvisti eilen ensi kauden sarjalisenssit.

 

Alulla on ensi kauden joukkueen kokoaminen vielä alkutekijöissään. Pelaajasopimusten teko alkaa vasta, kun joukkueelle löytyy valmentaja, joka on edelleen haussa.

Alun ensi kauden joukkueesta varmaa on vain se, että joukkueen ulkomaalaisten määrä putoaa neljästä. Koripalloliiton laatiman uuden säännön mukaan kokoonpanossa pitää olla joka ottelussa kotimaisia pelaajia sen verran, että ulkomaalaisille jää naisten Korisliigassa ja miesten A-divisioonassa korkeintaan kolme paikkaa. Miesten Korisliigassa ulkomaalaisia voi olla pöytäkirjassa neljä ja miesten B-divisioonassa sekä naisten 1. divisioonassa kaksi.

 

FoKoPolla on ensi kauden joukkueessaan nyt kahdeksan pelaajaa.

Puheenjohtaja Arja Kotavuon mukaan kokoonpanoon etsitään vielä ainakin paria suomalaispelaajaa. Jos kotimaisia pelaajia löytyy riittävästi, voi ulkomaalaispelaajien määrä jäädä kahteen. FoKoPo on jo ensi kaudeksi pestannut Tallinnassa asuvan amerikkalaisen Andrais Thorntonin, joka pelasi FoKoPossa seuran viimeisimpänä liigakautena 2012-13.

 

 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic