Lounais-Häme

Alulle ja FoKoPolle yhteinen kausikortti

Junioreissa käynnistynyt forssalaisen koripalloilun yhteistyö on laajentunut edustusjoukkueidenkin tasolle.

Viime kaudella Alku, FoKoPo ja juniorien Feeniks Basket julkaisivat yhteisen kausiohjelman ja ensi kaudeksi Alku ja FoKoPo käynnistävät yhteisen kausikorttikampanjan.

Kausikortti kattaa kaikki Alun naisten ja FoKoPon miesten runkosarjaotteluiden kotipelit, joita kertyy Alulle naisten Korisliigassa 13-14 ja FoKoPolle miesten A-divisioonassa 11.

Kausikortin hinta on porrastettu niin, että kortti on sitä halvempi mitä enemmän varauksia kertyy kesän aikana. Jos varauksia tulee korkeintaan 150 on kortin hinta 89 euroa. 150-300 varausta laskevat hinnan 79 euroon, 300-500 varausta 69 euroon ja yli 500 varausta 59 euroon. Yhden ottelun hinnaksi jää näin hieman yli tai alle kolme euroa.

Kausikorttikampanja käynnistyy lauantaina Forssan Heinämessuilla, jossa kortin voi saada seurapisteestä vieläpä erikoistarjouksena. Kampanja jatkuu ainakin elokuun alkupuolelle.

– Tämä on loistava osoitus seurayhteistyöstä. Houkuttelemme enemmän ihmisiä katsomoon, jolloin meidän tehtäväksemme jää näyttää, että sinne kannattaa tulla, toteaa Alun koripallon puheenjohtaja Jyrki Tulander.

– Seurayhteistyö on tosiaan menossa hyvään suuntaan. Yritämme herätellä uutta intoa ja hankkia samalla lisää näkyvyyttä, kommentoi FoKoPon varapuheenjohtaja Mika Heinonen. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic