Lounais-Häme

Alun sairastuvalla ruuhkaa

Forssan Alku joutuu vaikeista asemista lauantain kotipeliin Vimpelin Vetoa vastaan.

Alulta puuttuu alaraajavammojen takia molemmat sentterinsä, kun sekä Minna Sten ja hänen paikkaajansa Maija Jäntti eivät ole pelikuntoisia. Vammojen tarkkaa laatua selvitetään, ja sairaslomien pituuden pitäisi varmistua lähipäivinä.

Myös heittävät laiturit Asta Leinonen ja Ada Hellstén, jonka pelaamisen pääpaino on A-tyttöjen peleissä, ovat sivussa jalkavammojen takia.

-Astan nilkka pyörähti viime pelissä. Hän pystyy jo kävelemään ja juoksemaankin, mutta ainakin tämä Veto-peli jää väliin, arvioi Alun päävalmentaja Risto-Matti Rousku.

 

Neljä peliä voittanut ja kaksi hävinnyt Vimpelin Veto on naisten Korisliigassa neljäntenä, Alku kuudentena.

-Tilanne ei ole helppo lauantain peliä ajatellen, mutta sen asian kanssa on elettävä. Menemme niillä mitä on ja yritämme pelata niin hyvin kuin mahdollista. Nyt on hyvä mahdollisuus niillä pelaajilla, jotka ovat saaneet hieman vähemmän vastuuta, astua esiin ja näyttää mihin pystyvät, Rousku toteaa.

Rousku uskoo, että loukkaantumisista huolimatta Alku pystyy illalla tasapainoiseen esitykseen.

-Meidän täytyy lähteä peliin puolustuksen kautta. On saatava Vedolta nopeat hyökkäykset pois, ja pidettävä itse pallosta huolta ja hyökättävä hyvin, Rousku näkee.

Alku-Veto alkaa Feeniksissä kello 17. Tämän ottelun jälkeen Alulla onkin hieman aikaa seuraavaan sarjapeliin, kun naisten Korisliiga jatkuu maajoukkuetauon jälkeen vasta 18. marraskuuta. Alku pelaa silloin Catzia vastaan Lappeenrannassa.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti