Lounais-Häme Hämeenlinna

Antti Ahonen johtamaan kokoomuksen kuntavaalityötä – Hämeenlinnalaispoliitikko on tunnettu Miljonäärivisasta ja lottapatsashankkeesta

Ahosen aloitteesta Hämeenlinnaan pystytettiin kesäkuussa 2019 Sota ja rakkaus -niminen eläinlääkintälottaa esittävä veistos, jonka Forssan kaupunki aiemmin hylkäsi.
Antti Ahonen on myös kokoomuksen kaupunginvaltuutettu, sivistys- ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja sekä kokoomuksen kunnallisjärjestön puheenjohtaja Hämeenlinnassa. Kuva: Esko Tuovinen
Antti Ahonen on myös kokoomuksen kaupunginvaltuutettu, sivistys- ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja sekä kokoomuksen kunnallisjärjestön puheenjohtaja Hämeenlinnassa. Kuva: Esko Tuovinen

Kokoomuksen puoluehallitus valitsi kuntavaalipäällikön tehtävään Antti Ahosen, 42, Hämeenlinnasta. Ahonen siirtyy tehtävään kokoomuksen Satakunnan piirin toiminnanjohtajan paikalta.

Aiemmin Ahonen on työskennellyt muiden muassa Suomalaisuuden Liiton ja Eurooppalaisen Suomen toiminnanjohtajana sekä yhteiskuntaopin opettajana. Ahonen on koulutukseltaan humanististen tieteiden kandidaatti sekä järjestöjohtaja. Hän on myös kokoomuksen kaupunginvaltuutettu, sivistys- ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja sekä kokoomuksen kunnallisjärjestön puheenjohtaja Hämeenlinnassa.

Kuntavaalipäällikkö vastaa puoluesihteerin alaisuudessa ja yhdessä muun puolueorganisaation kanssa kuntavaalien ehdokashankinnasta, valtakunnallisen kampanjan koordinoinnista ja toteutuksesta.

Valinnan teki kokoomuksen puoluehallitus kokouksessaan Helsingissä tiistaiaamuna. Samalla kokoomus valitsi yhteyspäällikön tehtävään hallintotieteiden maisteri Elina Laavin, 38.

Kokoomuksen valtakunnallisen kuntavaalipäällikön tehtävässä Antti Ahonen tulee työskentelemään kokoomuksen puoluetoimistolla Helsingissä.

Antti Ahonen tunnetaan valtakunnallisesti paitsi kokoomustoimijana myös ennätyspotin Haluatko Miljonääriksi -tv-visailusta voittaneen tietovisojen harrastajana sekä Hämeenlinnan paljon julkisuutta saaneen lottapatsashankkeen puuhamiehenä. Ahosen aloitteesta Hämeenlinnaan pystytettiin kesäkuussa 2019 Sota ja rakkaus -niminen eläinlääkintälottaa esittävä veistos, jonka Forssan kaupunki aiemmin hylkäsi.

Uusimmat

Näkoislehti

8.7.2020

Fingerpori

comic