Lounais-Häme

Apulanta ensi kesänä Esakalliolle

Suomirockin suurnimi Apulanta nousee Esakallion lavalle Somerolla keskiviikkona 26. heinäkuuta. Yhtyeen lämmittelijänä nähdään kovassa nousussa oleva Negatiiviset Nuoret -yhtye. Keikan liput ovat jo myynnissä Ticketmasterissa ja Muotiputiikki Helmessä, Somerolla.

Apulannan albumeita on myyty yli puoli miljoonaa kappaletta, ja sen singleistä kaikkiaan 21 on noussut Suomen virallisen singlelistan ykköseksi. Yhtyeessä soittavat Toni Wirtanen (laulu, kitara), Sipe Santapukki (rummut, laulu) ja Ville Mäkinen (basso).

Negatiiviset Nuoret on kolmen lahtelaisnuoren kokoonpano, joka julkaisi toukokuussa toisen singlensä. Mutsi-niminen kappale kertoo siitä, kuinka aikuisten maailmassa aikuisella lapsella on vaikea paikka. Ensimmäinen single, Mä Oon Niin Ruma, sai positiivisen vastaanoton eri soittolistoilla.

Someron Esakallio on yksi maamme suurimmista ja suosituimmista tanssilavoista ja viihdekeskuksista. Sen tuhannen neliön jättiparketille mahtuu yhtä aikaa kaikkiaan 2 000 tanssijaa. Urheiluseura Someron Esa ry:n tanssilava avattiin juhannuksena 1965. Lavaa on uudistettu viime vuosina mittavilla investoinneilla.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti