Lounais-Häme

Argentiina kiistää väitteet välirikosta pelaajien ja valmentajan välillä - "Täysin perätöntä tietoa"

Helsinki
22.06.2018, 18:27

Urheilu-uutiset

Argentiinan jalkapallomaajoukkueen johto ei sulata mediatietoja, joiden mukaan maajoukkuepelaajat haluavat päävalmentajasta Jorge Sampaolista eroon vielä ennen MM-alkulohkon päätöstä. Argentiina hävisi torstai-iltana Kroatialle tylysti 0-3, ja joukkueelta uhkaa karata paikka MM-jatkopeleihin.
Ottelun jälkeen sekä kansainvälinen että argentiinalainen media raportoi välirikosta pelaajien ja valmennuksen välillä. Mediassa tarjoiltiin maajoukkueen teknistä johtajaa Jorge Burruchagaa valmennusvastuuseen tiistain pakkovoittopeliin Nigeriaa vastaan.
– Täysin perätöntä tietoa, kaikki se mitä on kerrottu pelaajien keskinäisestä kokouksesta tai muusta. Väärää tietoa, kaikki tyynni, maajoukkue vakuutteli.
”Emme ole koskaan nähneet mitään vastaavaa”

Argentiinan nimekkään ryhmän turnaus alkoi huonosti 1-1-tasapelillä MM-debytantti Islannin kanssa. Torstain peli oli jo pahempaa, ja Argentiinan suurin alkulohkotappio MM-lopputurnauksessa sitten vuoden 1958.
– Ei pysty nukkumaan, puhumaan tai mitään muutakaan, 34-vuotias argentiinalaisfani Sebastian kuvaili tunnelmia kannattajien keskuudessa.
– Emme ole koskaan nähneet mitään vastaavaa.
Kumpi puoli sitten on syyllinen, kovassa prässissä kiemurteleva Sampaoli vai omituisen hengettömästi pelanneet pelaajat?
– Valmentaja ei taida olla ihan varma siitä, mitä hän haluaa. Tai hän ei pysty välittämään sitä pelaajille, mietti Nizhni Novgorodin kaduilla Argentiinan lippuun kääriytyneenä kävellyt Santiago.
– Mutta pelaajien on myös pelattava, hehän ovat ammattilaisia.

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Fingerpori

comic