Lounais-Häme

Artistit tutuiksi FHHF:ssä

Tällä kertaa toden sanookin kolmannen sijaan jo toinen kerta.

Viime vuonna ensimmäinen Forssa Hip Hop Fest, lyhyemmin FHHF, karahti kiville viime metreillä Bar 54:n konkurssin myötä, mutta tämän vuoden tapahtumaa ei enää estä mikään.

Hiphopin soundit kajahtavat ilmoille Forssan työväentalolla lauantaina.

 

Tapahtuma on kaksiosainen: ikärajaton päivätapahtuma on suunnattu etenkin lapsille ja nuorille.

-Isoilla festareilla voi vain nähdä ja kuulla artistit, täällä heidät voi myös tavata henkilökohtaisesti, sillä kaikki päivätapahtuman artistit jäävät juttelemaan yleisön kanssa keikan jälkeen, Nicolas Jokinen kertoo.

Päivätapahtumassa esiintyvät muun muassa valtakunnallisestikin nimeä keränneet Adi L Hasla ja Ilari sekä paikalliset Rivo, OG Ulla Maija sekä järjestäjien oma yhtye TPL.

Keikan jälkeen Jokisen ja Mikko Kallion TPL jää vähintään vuoden mittaiselle keikkatauolle.

 

Illan K18-tapahtumassa jo mainittujen artistien lisäksi lavan valtaavat muun muassa kovassa nosteessa oleva Gasellit, Gettomasa sekä forssalaisräppäri Pono.

-Itse odotan innolla kyllä Gettomasaa. Hauska katsoa, miten yleisö ottaa hänet vastaan, Kallio sanoo.

-Olen samaa mieltä. Jännä nähdä, paljonko Forssassa on oikeita ”räppipäitä”. Gettomasa on mielestäni Suomen paras räppäri tällä hetkellä, Jokinen jatkaa.

 

Lipunmyynti on iltatapahtuman suhteen ylittänyt jopa järjestäjien odotukset: ennakkomyynnissä 400 lipusta myytiin yli 60 prosenttia. Järjestäjät ovat varmoja loppujenkin menevän ovella nopeasti.

Puolet lipuista on myyty Forssan alueelle, puolet eri puolille Suomea.

-Eikä vain lähelle, vaan puhutaan Kotkasta, Jyväskylästä, Jämsänkoskesta, Kuopiosta… Jokinen luettelee.

Järjestäjät uskovat, että seudun ulkopuolelta FHHF:lle kävijöitä vetävät ennen kaikkea Forssan seudun artistit.

-Forssassa on paljon uusia nimiä, esimerkiksi OG:tä ei ole kovin moni nähnyt livenä, Timo Kallio sanoo.

-Esimerkiksi Gasellit keikkailee ympäri Suomen, heidät voi nähdä muuallakin. Moni nouseva paikallinen artisti keikkailee vähemmän alueen ulkopuolella, Jokinen jatkaa. FL

 

Forssa Hip Hop Fest pähkinänkuoressa
Järjestetään Forssan työväentalolla lauantaina 16.9.Tapahtuma on kaksiosainen: ikärajaton tapahtuma klo 14–19.45 (liput 15€), illan K18-tapahtuma klo 20.30–3.30 (liput 20€).Ikärajattoman tapahtuman jälkeen voi tavata artisteja, ottaa yhteiskuvia ja pyytää nimikirjoituksia.Lippuja molempiin tapahtumiin myydään 400 kappaletta.Lisätietoa ja tapahtuman esiintyjät löytyvät osoitteesta www.fhhf.fi.

Uusimmat

Fingerpori

comic