Lounais-Häme

Arttu kokkaa Suomen mestaruudesta

Vaasasta kotoisin olevaa Arttu Parviaista kokkaaminen kiinnosti jo pikkupoikana. – Äitini mukaan tein jo ihan pienenä kaikenlaisia omia taikinoitani. Uravalintaani varmaankin osaltaan vaikutti sekin, että isäni on kokki, Arttu pohtii. Arttu opiskeli kokiksi kotikaupungissaan ja valmistui kolme vuotta sitten. – Olin töissä esimerkiksi Helsingissä Tomi Björckin aasialaisessa ravintolassa. Palasin sittemmin vielä Vaasaan, mutta muutin Loimaalle…

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti