Lounais-Häme Jokioinen

Asemakaava muuttuu Jokioisten Pellilän alueella – Asuinalueen ajoyhteys uusiksi

Kaavamuutoksen myötä Pikku-Pelliläntien asuinalueen ajoyhteys muuttuu siten, että läpikulku Pellilänkolmiontielle katkeaa ja yhteyden korvaa katu länteen Sällintielle

Jokioisten kunnanhallitus hyväksyi Pellilän, Pellilänkolmion ja Pikku-Pellilän alueilla asemakaavan muutosta koskevan kaavaehdotuksen ja asettaa sen nähtäville.

Asemakaavan päätavoitteena on mahdollistaa teollisuus- ja varastorakentamiseen sekä liike- ja toimistorakentamiseen varattujen alueiden laajentaminen Pellilän ja Pellilänkolmion teollisuusalueilla.

Kaavamuutoksen myötä Pikku-Pelliläntien asuinalueen ajoyhteys muuttuu siten, että läpikulku Pellilänkolmiontielle katkeaa ja yhteyden korvaa katu länteen Sällintielle. Pellilän teollisuusalueella Lintukankaantien katualueen poistaminen ja tonttijaon muutokset laajentavat valtatien varrelle sijoittuvan teollisuuskorttelin yhdeksi isoksi rakennuspaikaksi. Kevyelle liikenteelle osoitetaan uusi kulkureitti leipomon pihaan.

Kaavamuutos käsittää kahdeksan hehtaaria. Asemakaava osoittaa liike- ja toimisto- sekä ympäristöhäiriötä aiheuttamattomien teollisuusrakennusten korttelialueeksi 2,8 hehtaaria, teollisuus- ja varastorakennusten korttelialueeksi 4,7 hehtaaria ja katualueeksi 0,6 hehtaaria.

Uusimmat

Näkoislehti

25.9.2020

Fingerpori

comic