Lounais-Häme

"Asia on kiehuttanut somessa ja kylillä"

Osa Tammelan kunnanvaltuutetuista on kokenut painostusta puolesta tai vastaan kouluverkkoratkaisun edellä. Aktiiviset kylät ovat puolustaneet omaansa herkeämättä ja jatkavat vaikutustyötä viimeiseen asti. Mielenosoitus alkaa huomenna kunnantalolla kello 16.

Tammelan kunnanvaltuusto kokoontuu huomenna päättämään kunnan kyläkoulujen kohtalosta. Kunnanhallitus esittää valtuustolle mallia, joka lakkauttaisi Teuron, Letkun, Myllykylän ja Kaukjärven koulut vuoteen 2019 mennessä. Etenkin letkulaiset ja teurolaiset taistelevat tätä vastaan viimeiseen asti.

Forssan Lehti kysyi valtuutetuilta kantaa ja sitä millaisia ajatuksia kuuma kunnallispoliittinen päätös heissä herättää.
Keskustalle ajatus kouluverkon karsimisesta on tukalin. Se aikoo tuoda valtuuston kokoukseen oman vastaesityksensä. Vain yksi sen valtuutetuista oli haastatteluja tehdessä kunnanhallituksen esityksen kannalla.

Yksi demari ja kristillisdemokraatti puntaroivat vielä lopullista ratkaisuaan. Kaksi kokoomuslaista ei kertonut kantaansa.

Lue lisää sunnuntain Forssan Lehdestä.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic