Lounais-Häme Forssa

"Asiakaspalvelu on meille ykkösjuttu" – Forssan Intersport sai uuden kauppiaspariskunnan

Forssan Intersportin uudet kauppiaat Emmi ja Aki Siika-aho haluavat kuunnella asiakkaiden toiveita kehittäessään liikkeen valikoimaa. Työnsä myötä Siika-ahot ovat myös muuttaneet perheineen Vihdistä Forssaan.
Forssan Intersportin uudet kauppiaat Aki ja Emmi Siika-aho kokeilevat sulkapallon pelaamista. Liikkeen valikoimaan kuuluu myös muun muassa jalkapalloja ja tennismailoja. Kuva: Lassi Puhtimäki
Forssan Intersportin uudet kauppiaat Aki ja Emmi Siika-aho kokeilevat sulkapallon pelaamista. Liikkeen valikoimaan kuuluu myös muun muassa jalkapalloja ja tennismailoja. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan Intersportin uudet kauppiaat Emmi ja Aki Siika-aho ovat aloittaneet työnsä innostuneina ja hyvillä mielin. Kauppiaspariskunta pyörittää Intersportia uuden yrityksensä Urheiluakin kautta.

– Asiakaspalvelu on meille ykkösjuttu, ja haluamme kuunnella asiakkaiden toiveita, kun kehitämme liikkeen valikoimaa, Siika-ahot sanovat.

Forssan Intersportin kauppiaspariskunta vaihtui, koska liikettä kolme vuotta luotsanneet Saara ja Henri Manninen siirtyivät kauppiaiksi Hämeenlinnan Intersportiin.

– Rakensimme omaa kauppaamme noin kuukauden ajan samaan aikaan, kun Manniset pitivät loppuunmyyntiä. He tekivät Forssassa hyvää työtä ja toivotamme heille menestystä Hämeenlinnassa, Siika-ahot sanovat.

 

Siika-ahot toivat Forssan myymälään kokonaan oman tavaravalikoimansa. Siihen kuuluu esimerkiksi lenkkeilyyn ja ulkoiluun tarkoitettuja asuja, vapaa-ajan vaatteita ja kenkiä, uimavälineitä, frisbeegolfvälineitä, kaikkien palloilulajien varusteita ja polkupyöriä. Myös sähköpyöriä on tulossa myyntiin.

– Liikkeessä ovat uusia tuotteita ainakin golfkengät ja -pallot, joita asiakkaat ovat toivoneet. Panostamme lisäksi esimerkiksi jalkapallon, koripallon, jääkiekon ja salibandyn välineisiin ja varusteisiin. Ne ovat isoja lajeja Forssan seudulla, ja harrastajat ovat toivoneet, että niiden varustevalikoimat ovat laajat, Aki Siika-aho sanoo.

Intersport toimii Kutomon kauppakeskuksessa, ja kauppiaspariskunnan lisäksi se työllistää viisi henkilöä. Liikkeessä jatkaa sama henkilökunta, joka työskenteli siellä jo edellisen kauppiaspariskunnan aikana.

– Aukioloajat pysyvät muuten ennallaan, mutta olemme pidentäneet lauantain aukioloaikaa tunnilla.

 

Siika-ahot aloittivat Intersportin kauppiaina 3. huhtikuuta. Työnsä myötä he myös muuttivat perheineen Vihdistä Forssaan. Perheeseen kuuluu kymmenen kuukauden ikäinen Elsa-tytär.

Ennen Forssaan tuloaan Aki Siika-aho työskenteli kuusi vuotta myyjänä Lohjan Intersportissa, ja hän on suorittanut myös kauppiasvalmennuksen. Emmi Siika-aho on alan vaihtaja, sillä hän on toiminut sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisena. Kauppiaaksi hän tuli äitiyslomalta ja kertoo isoäitien nyt auttavan Elsan hoidossa.

– Vastaanotto on Forssassa ollut ihana, ja olemme saaneet ihmisiltä todella hyvää palautetta, Emmi Siika-aho kertoo.

Siika-ahot ovat myös itse hyvin liikunnallisia. Aki Siika-aho harrastaa urheilua laidasta laitaan, ja nyt ykköslajeja ovat jalkapallo ja salibandy. Emmi Siika-aho harrastaa lenkkeilyä, ryhmäliikuntaa ja kuntosalilla käymistä.

– Olemme ehtineet jo tutustua Forssan seudun liikuntamahdollisuuksiin, jotka ovat hyvät. Olen itse lenkkeillyt toistaiseksi keskustan tuntumassa, mutta olen kuullut, että Forssan ympäristössä on myös mukava harrastaa luontoliikuntaa, Emmi Siika-aho sanoo. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic