Lounais-Häme

Astrid Snäll putosi niukasti finaalista

Forssan Salaman Astrid Snäll jäi niukasti ulos naisten 3 000 metrin estejuoksun finaalista alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuissa Tampereella.

Snäll aloitti kilpailun vahvasti ja johtikin juoksua alkumatkalla. Ensimmäisen kilometrin Snäll paineli vauhtia, joka lupaili jopa 10 minuutin alittamista. Reilun kilometrin juoksun jälkeen kova afrikkalaiskolmikko karkasi ja hetken yksin juoksemaan joutuneen Snällin vauhti hieman hiipui. Päätöskilometrillä Snäll putosi saksalaisjuoksijan taakse viidenneksi, mutta aikavertailun perusteella mahdollisuudet finaaliin olivat vielä olemassa. 

Viimeisellä kierroksella Snäll kiristi vielä vauhtiaan, mutta hyvästä kiristä huolimatta finaalipaikka jäi reilun kolmen sekunnin päähän. Snällin loppuaika oli 10.12,67 oli hänen uusi komea ennätyksensä, mutta juoksija itse ei ollut tyytyväinen juoksuunsa. 

– Juoksu ei ollut hyvä. Teknisesti ei sujunut hyvin, enkä taistellut tarpeeksi hyvin. En kaatunut maalin jälkeen, joten voimia kyllä jäi, Snäll kommentoi juoksuaan TV2:n haastattelussa. 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic