Lounais-Häme Forssa

Asuttu omakotitalo tuhoutui V linjalla – Poliisilla on tallessa yksi henkilö, jonka osuutta selvitellään

Poliisi toivoo yhä vinkkejä paloon liittyen.
linjalla sijaitseva omakotitalo tuhoutui tulipalossa tiistain vastaisena yönä Forssassa. Poliisi tutkii asiaa tuhotyönä. Kuva: Lassi Puhtimäki /FL

Asumiskäytössä ollut omakotitalo tuhoutui täysin V linjalla Forssan Kalliomäessä tiistain vastaisena yönä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen muutamaa minuuttia ennen puoltayötä ja yksiköiden saapuessa paikalle palo oli edennyt jo täyden palon vaiheeseen.

Palo saatiin sammutettua kello 4 jälkeen ja jälkivartiointi paikalla jatkui kello 6 asti. Paikalla käydään edelleen tiiviisti, sillä vanhassa hirsirunkoisessa kohteessa kytemispalon vaara on näillä helteillä ilmeinen.

Paloa epäillään tuhotyöksi

Poliisille on tehty palosta rikosilmoitus tuhotyöstä. Kiinniotettuna on tällä hetkellä yksi palopaikan lähialueelta talteen napattu henkilö, jonka osuutta selvitellään.

Syttymissyytä selvitellään myös teknisen rikostutkinnan avulla.

Pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan kyseessä oli asumaton omakotitalo, mutta poliisin mukaan talo oli käytössä. Enempää poliisi ei tässä vaiheessa tiedota. Hämeen poliisi toivoo yhä vihjeitä paloon liittyvistä havainnoista vihjenumeroon 0295-414222 tai sähköpostitse vihjeet.hame@poliisi.fi

Sama palo lienee kolmen hälytyksen syynä

Yöllä puoli kahden jälkeen pelastuslaitos sai hälytyksen öljyvahingosta ja vähän ennen kolmea pienestä rakennuspalosta. Molemmat tapaukset näyttäisivät liittyvän V-linjan paloon.

Linikkalankadulta ei löytynyt öljyvahinkoon viittaavia merkkejä. Päivystystävä palomestari arvioikin havaintojen liittyvän todennäköisesti V-linjan savu- ja hajuhaittoihin.

klo 10.37: Lisätty poliisilta saadut tiedot kiinniotosta ja päivitetty otsikko.

klo 11.03: KORJAUS: Poliisin mukaan talo oli asumiskäytössä toisin kuin pelastuslaitos alun perin tiedotti.

klo 13.17. Lisätty kuva palaneesta talosta.

Uusimmat

Fingerpori

comic