Lounais-Häme

Attendo-papereille tuumaustauko Humppilassa

Humppilan kunnanhallituksen esityslistalla oli kauppakirja- ja maanvuokraussopimusluonnokset Mäntyrinteen rakennusten myynnistä ja maa-alueen vuokrauksesta Attendolle. Asia ei kuitenkaan edennyt, sillä käsittely siirrettiin seuraavaan kokoukseen puheenjohtaja Kari Aholan (kesk.) esityksestä.

Kauppakirjan ja maanvuokraussopimuksen luonnoksia tekstiosan osalta on hiottu ja tarkennettu kunnassa yhdessä asianajaja Jarkko Männistön kanssa. Samaa on tehnyt Attendo. Kauppahinta on miljoona euroa.

 

Asumispalveluyksikölle on kaavoitettu alue kunnan keskustasta osuuspankin takaa. Humppilan kunnanhallitus hyväksyi maanantaina tilan oston Humppilan Osuuspankilta 60 000 eurolla ja tästä kaavoitetun alueen myynnin Attendolle samalla summalla.

Kaija Romppainen (kok.) ehdotti, että asian käsittely siirretään seuraavaan kokoukseen, ja jätti asiasta eriävän mielipiteen.

Oston jälkeen kunta asettaa asumispalveluyksikölle rakentamisvelvoitteen kaavoitetulle tilalle.

Tilasta jäljelle jäävä maa-alueen nurkkaus myydään naapurikiinteistölle 5 eurolla neliöltä. Kaupalla kunta rahoittaa osan kaavoituskuluista.

 

Aiheesta aiemmin:

https://www.forssanlehti.fi/uutiset/37445-asumispalveluyksikon-kaava-valmistunut

https://www.forssanlehti.fi/uutiset/35440-hyky-ulkoistaa-mantyrinteen

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti