Lounais-Häme

Attentien uudet vuokrarivitalot valmistuvat vapuksi

Tammelan Attentien uudet rivitalot ovat harjakorkeudessa. Muuttovalmiina uusien vuokra-asuntojen on tarkoitus olla vappuna eli 1. toukokuuta.

Attentie 7:n kahdessa vuokrarivitalossa on yhteensä 12 asuntoa. Asunnot ovat kahden sekä kolmen huoneen ja keittiön asuntoja ja niiden asuinala on 50–70 neliömetriä. Kaikissa asunnoissa on lisäksi sauna ja tilava terassi maatasossa.

Asunnon rakennuttajana on toiminut Tammelan kunnan omistuksessa oleva Kiinteistöosakeyhtiö Tammelan Vuokra-asunnot. Yhtiö vastaa myös asuntojen vuokraamisesta.

Koy Tammelan Vuokra-asuntojen toimitusjohtaja Mika Suontausta kertoo, että asunnot tulevat julkiseen hakuun ensi viikolla. Hakuohjeet ilmoitetaan muun muassa lehti-ilmoituksella Forssan Lehdessä.

-Mitään kohderyhmää ei vuokralaisten osalta ole määritelty. Asunnot ovat pohja- varusteratkaisuiltaan sopivia lapsiperheille, pariskunnille, ikäihmisille sekä yksin asuville, Suontausta kertoo.

Suontaustan mukaan keväällä valmistuvien asuntojen vuokraksi on sovittu 11,5 euroa neliömetriä kohti. Neliövuokra on samansuuruinen kuin aiemmin valmistuneissa Attentie 5:n vuokrarivitaloissa.

Attentie 7:n harjannostajaisia vietettiin hieman jälkijunassa torstaina Tammelan kunnantalolla. Talot ovat olleet harjakorkeudessa jo jonkin aikaa ja tällä hetkellä töitä tehdään sisätiloissa.

Attentie 7:n urakkamuotona on käytetty kokonaisvastuurakentamista. Rakennuskohteen pääurakoitsija on Rakennusliike Laaksokunnas oy, joka huolehtii kokonaisuudessaan rakennuskohteen toteuttamisesta, suunnittelusta ja koordinoinnista. Urakoitsija toimittaa työkohteen rakennuttajalle avaimet käteen -periaatteella.

Rakennuskohteen vastaavana työmaamestarina toimiva Jukka Kunnas kertoo urakan hallintaa helpottaneen se, että Attentie 7:n talot on tehty samalla mallilla kuin aiemmin naapuriin valmistuneessa kiinteistössä.

Suontaustan mukaan Attentie 7:n rakentamiskustannukset ovat kaikkiaan 1,7 miljoonaa euroa ja se rahoitetaan kokonaisuudessaan lainarahalla. Rahoittajana toimii Kuntarahoitus. FL

Attentie 7
Rakennuspaikka: 4428 m2Kerrosala: 887,5 m2Huoneistoala: 710 m2Runko: puutaJulkisivu: tiiltä ja paneeliaKatto: konesaumattu peltikattoKaikilla asunnoilla oma varasto ja katettu terassiAutopaikkoja 2 kpl/asuntoPiihalla lasten leikkipaikka välineineenAsuntotyypit:3h+k+s 70m2 (3kpl), 2h+k+s 60m2 (5), 2h+k+s 50m2 (4)Urakkatiedot:Rakennuttaja: Koy Tammelan Vuokra-asunnot oyKvr-urakka: Rakennusliike Laaksokunnas oyPääsuunnittelu: Arkkitehtuurisuunnittelu P. Pylkkönen-PalmRakennesuunnittelu: Rakennusinsinööritoimisto RaksanttiLvi-suunnittelu: LVI-Insinööritoimisto Alfa oySähkösuunnittelu: Sahkö-Säe oyIv-urakointi: Hava oyPutkiurakointi: Veljekset Tammi oySähköurakointi: Sähkö Säe oyElementit: Koskisen oy

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti