Lounais-Häme

Aukioloaika muuttuu Forssan Nordean konttorissa

Nordean Forssan konttorin aukiolo muuttuu. Konttori on avoinna 1. kesäkuuta lähtien tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 10-12 ja 13-16.30.

Aiemmin Forssan konttori palveli maanantaisin, mutta nyt aukiolopäivä vaihtuu keskiviikoksi. Kellonajat pysyvät ennallaan.

Konttorinjohtaja Hanna Mero kertoo, että syynä aukiolomuutokseen ovat käytännössä työjärjestelyt Hämeenlinnan konttorin kanssa.

-Teemme yhteistyötä Hämeenlinnan kanssa ja aukiolomuutoksella saamme palvelumme järjestetyksi aiempaa sujuvammin, Mero selvittää.

-Asuntolaina-asioitakin hoidamme enenevässä määrin etänä. Käytännössä koko lainaprosessi kaupantekohetkeen asti voidaan hoitaa etäpalveluina, Mero kertoo.

Meron mukaan konttori palvelee asuntolaina- ja säästämisen asioissa asiakkaita ajanvarauksella myös aukioloajan ulkopuolella. Tällöin on mahdollista kohdata pankin asiantuntija etätapaamisessa.

Viime vuosina Nordea on ohjeistanut voimakkaasti asiakkaitaan siirtymään etäpalveluiden käyttöön. Mero huomauttaa, että valtaosa palveluista mukaan lukien käytännössä kaikki päivittäispalvelut, kyetään jo hoitamaan mobiili- ja verkkopankissa tai soittamalla 24/7 -asiakaspalveluun.

Avaimena kaikkiin palveluihin toimii Suomessa yleisesti käytetty vahvan tunnistautumisen väline, pankkitunnukset. Kun asiointi siirtyy vahvasti verkkoon, muuttuu myös perinteisten pankkikonttorien rooli.

-Päätehtävämme jatkossa on varmistaa, että jokaisella asiakkaallamme on tunnistautumisen välineet käytössä, sekä auttaa jokaista asiakasta löytämään arkea helpottavia asiointitapoja. Aiemmin pankkilainen on ratkaissut suoraan asiakkaan pulman, nyt etsimme yhdessä asiakkaan arkea helpottavan tavan hoitaa asia. Tuemme myös käytön opettelussa. Meidän luo voi tulla opettelemaan turvallisissa olosuhteissa useamman kerran. Tulemme myös järjestämään kaikille avoimia asiakastilaisuuksia liittyen uusiin asiointitapoihin, kertoo Hanna Mero.

Käteistä rahaa Forssan konttorista ei voi nostaa, mutta Nordea tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden nostaa käteistä automaateista, sekä ostosten yhteydessä K-kaupoista, Tokmanni-ketjun myymälöistä ja R-kioskeista.

Nordean asiakaspalvelu auttaa vuorokauden ympäri niin henkilöasiakkaita kuin yritysasiakkaita: Henkilöasiakkaiden asiakaspalvelu Nordea 24/7 palveluee ympärivuorokauden, p. 0200 3000. Myös yritysasiakkaiden asiakaspalvelu Nordea Business Centre on käytettävissä vuorokauden ympäri, p. 0200 2121. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic