Lounais-Häme

Aurinkomatkat peruu lisää kevään ja kesän matkoja –  Matkapaketit, kaupunkilomat ja Finnair Holidays -matkat peruttu kesäkuun loppuun asti

Aurinkomatkat peruu kaikki Aurinkomatkojen matkapaketit, kaupunkilomat sekä Finnair Holidays -matkat, joiden lähtöpäivä on välillä 15. toukokuuta–30. kesäkuuta. Kuva: Arttu Laitala

Aurinkomatkat peruu kaikki Aurinkomatkojen matkapaketit, kaupunkilomat sekä Finnair Holidays -matkat, joiden lähtöpäivä on välillä 15. toukokuuta–30. kesäkuuta. Aurinkomatkat on jo aiemmin kertonut peruneensa matkat 13. maaliskuuta–14. toukokuuta väliseltä ajalta.

Syynä on koronavirustilanne ja sen aiheuttamat matkustusrajoitukset ja Finnairin lentojen peruutukset, Aurinkomatkat kertoo tiedotteessa.

Lisäksi Aurinkomatkat peruu kaikki kesäkauden matkapaketit seuraaviin matkakohteisiin:

–  Bulgaria: Albena, Sveti Konstantin, Varna ja Varnan Kultahietikko
–  Espanja: Costa Doradan alueen lomakohteet Cambrils ja Salou
–  Italia: Gardajärvi, Napolin alue ja Riminin alue
–  Itävalta: Innsbruck, Kaprun, Seefeld, Serfaus, Söll ja Zell am See
–  Kreikka: Skiathos, Skopelos ja Zakynthos
–  Turkki: Marmariksen alue ja lennot Antalyan lentokentälle

Muihin 1. heinäkuuta ja sen jälkeen alkaviin matkoihin on tällä hetkellä voimassa normaalit muutos- ja peruutusehdot. Aurinkomatkat on suoraan yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin, joiden matkoihin tulee muutoksia. Matkavaraus perutaan automaattisesti.

Aurinkomatkat muistuttaa, että asiakaspalvelu tulee olemaan hyvin ruuhkautunut vielä pitkään, sillä Aurinkomatkat peruu kymmenientuhansien asiakkaiden matkat.

TUI antaa muuttaa varausta

TUI Finlandin viestinnästä kerrottiin STT:lle, että TUIn kaikki lomamatkat on tällä erää peruttu 14. huhtikuuta asti.

Lisäksi TUI Finlandin ajan 15.4.–11.5. matkoille on annettu maksuton muutosoikeus siten, että varausta voi muuttaa yhden kerran.

Tjäreborgin viestintä puolestaan kertoi, että Tjäreborgin matkat on peruttu tällä erää 12. huhtikuuta asti.

Uusimmat

Fingerpori

comic