Lounais-Häme Forssa

Auto suistui tieltä Forssassa – Nuorta naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta

Poliisi tutkii asiaa törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Kuvituskuva. Kuva: JUSSI LEINONEN
Poliisi tutkii asiaa törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Kuvituskuva. Kuva: JUSSI LEINONEN

Hätäkeskus ilmoitti sunnuntaiaamuna henkilöauton ulosajosta valtatie 2:lla Forssan Paavolassa. Paikalle mennyt poliisipartio havaitsi nuoren naisen poistumassa ojaan suistuneen henkilöauton luota. Hän kertoi partiolle ajaneensa autoa.

Tapahtumapaikkatutkinnassa selvisi, että vuonna 1997 syntynyt paikkakuntalainen nainen oli ajanut henkilöautolla Forssan keskustan läpi. Turuntien ja valtatie 2:n risteyksen jälkeen hän oli menettänyt autonsa hallinnan ja ajautunut kulkusuunnassaan oikealle pientareelle törmäten valaisinpylvääseen. Törmäyksen jälkeen auto oli pyörähtänyt jatkaen perä edellä yli vastaantulevien ajokaistan päätyen ojaan. Auto vaurioitui törmäyksessä, kuljettajalla ei ensihoidon tarkastuksessa havaittu vammoja.

Nainen puhalsi seulonta-alkometriin 1,97 promillea eli törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Hänet vietiin verikokeeseen veren alkoholipitoisuuden selvittämiseksi.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Nainen määrättiin ajokieltoon.

Uusimmat

Näkoislehti

30.9.2020

Fingerpori

comic