Lounais-Häme Forssa

Auto syttyi palamaan Forssassa ja paloi poroksi Puutarhakeskus Jaakkolan parkkipaikalla

Ympäristölle ja muulle liikenteelle palavasta autosta ei paloesimiehen mukaan ollut varaa.
Vuoden 1999 Volvo syttyi palamaan ja ehti tuhoutua kauttaaltaan palossa. Autoa ajanut nainen selvisi vammoitta. Kuva: Tapio Tuomela
Vuoden 1999 Volvo syttyi palamaan ja ehti tuhoutua kauttaaltaan palossa. Autoa ajanut nainen selvisi vammoitta. Kuva: Tapio Tuomela

Forssassa Puutarhakeskus Jaakkolan parkkipaikalla syttyi henkilöauto palamaan tänään iltapäivällä kello puoli neljän aikaan.

Forssan pelastuslaitoksen paloesimies Ari Ketola kertoo, että autoa kuljettanut nainen oli havainnut varoitusvalot taulussa ja samalla apukuskin jalkatilasta oli tullut savua.

Nainen sai parkkeerattua auton viereiselle puutarhakeskuksen parkkipaikalle. Kun hän nousi autosta, löivät liekit jo auton alta.

Forssan pelastuslaitoksen yksikkö sammutti palon, mutta vuoden 1999 Volvo ehti tuhoutua palossa.

– Tuosta raadosta ei pysty mitään sanomaan, mutta yleensä nämä ovat sähkövikoja. Autot ovat epäkiitollisia sammutettavia ja vaikka tästä ei ole paloasemalta kahtakaan kilometriä, niin auto on totaalisesti palanut, Ketola kertoo.

Autojen sammuttamiseen uppoaa Ketolan mukaan paljon vettä.

– Normaalin huoneistopalonkin sammuttaa pienemmällä vesimäärällä.

Ympäristölle ja muulle liikenteelle palavasta autosta ei ollut varaa, sillä nainen ehti parkkeerata autonsa turvalliselle paikalle parkkipaikalle. Myös nainen säästyi vammoitta. FL.

 

 

Uusimmat

Näkoislehti

28.9.2020

Fingerpori

comic