Lounais-Häme

Bileet Forssan harjoitusjäähallilla: koulujen päättäreitä vauhdittaa Mäkki

Forssan seudun kuntien nuorisotoimet ja seurakunnat järjestävät kuudetta kertaa koululaisten päättärit. Tapahtumapaikaksi on valittu tällä kertaa harjoitusjäähalli ja sen piha Lamminrannassa.

-Kelien pitäisi olla kunnossa. Paikalle odotetaan jopa 500 nuorta, Forssan vastaava nuoriso-ohjaaja Jaana Riitamaa sanoo.

 

Riitamaalla on karmaiseva muisto ensimmäisiltä päättäreiltä, jotka Forssa järjesti ilman muiden kuntien mukana oloa. Vesisade pilasi tapahtuman ja karkotti väen. Nyt täyttää säätiedotusten perusteella aivan toiselta.

Tapahtuman kiinnostavuutta lisää rap-artisti Mäkin esiintyminen. Muusta musiikista vastaa Nousen Housen dj.

Päihteetön tapahtuma on suunnattu lähinnä yläasteikäisille. Mukaan mahtuvat myös alakouluikäiset vanhempien seurassa sekä 2. asteen opiskelijat.

 

Tapahtuman järjestelyissä mukana olevat Tammelan nuorisotyöntekijä Maria Valta, Forssan nuorisotyöntekijä Kaisa Ahola, Ypäjän seurakunnan nuorisotyöntekijä Juha Puhtila ja Jokioisten kunnan nuoriso-ohjaaja Robert Eteläranta tutustuivat torstaina harjoitusjäähallin tiloihin Riitamaan johdolla.

Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että tapahtuman järjestämiseen on saatu todella tuntuva tuki sponsoreilta. Lista on pitkä: Delta Auto, Forssan vapaaehtoinen palokunta, HK- Scan, Jokioisten Leipä oy, Kanta-Hämeen sovittelutoimisto, Kuninkaankartanon olut- ja ruokakulttuurinystävät, LC Forssa, LC Forssa/Flores, LC Jokioinen, LC Forssa/Kuha, LC Tammela, LC Forssa/Wahren, Liekkitiimi, LähiTapiola, Miinan- ja Paanan koulujen vanhempainyhdistys, MLL Jokioinen, MLL Humppila, OP Lounaismaa, Someron Säästöpankki.

 

Sponsoreiden avulla on pystytty järjestämään pääosa tarjoilusta, johon kuuluu limsan lisäksi munkkia ja makkaraa.

Kaikkiaan tapahtuman budjetti kohoaa ilman sponsoritukea noin 6 500 euroon.

-Taloudellinen tuki on tapahtumalle tosi tärkeää. Sponsoreita on lähtenyt mukaan mukavasti ja heille siitä kiitos, Riitamaa sanoo.

Tapahtumassa ovat mukana myös Forssan, Humppilan ja Jokioisten nuorisovaltuustot, Forssan poliisin Ankkuri-tiimi sekä Forssan seudun vahtimestarikerho.

Oheisohjelmasta löytyy onnenpyörää, sovittelutoimiston infoa, VPK:n osasto sekä sumopukupainia.

Tapahtuma haluaa leimautua myös järkivihreäksi. Roska-arpajaisissa nuori saa jokaista tuomaansa kohden yhden arpalipukkeen. Tuotavien roskien määrää ei ole rajattu. Roska-arpajaisten pääpalkintona on bluetooth-kaiutin. Arvonta suoritetaan ennen rap-artisti Mäkin keikkaa noin kello 20.45. FL

 

 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic