Lounais-Häme

Brittimedia: Ministeri joutui eroamaan seksiviestiensä vuoksi - yli 2 000 viestiä kahdelle naiselle

Lontoo
15.07.2018, 12:23

Ulkomaat

Britannian hallituksessa pienyritysten asioita hoitanut ministeri Andrew Griffiths on joutunut eroamaan virastaan naisille lähettämiensä lukuisten seksuaalissävytteisten viestien vuoksi.
Brittilehti Sunday Mirror julkaisi Griffithsin viestejä sekä niistä kertovan jutun sunnuntaina. Griffiths toimitti eronpyyntönsä jo perjantai-iltana.
Griffithsin kerrotaan lähettäneen kahdelle naiselle yli 2 000 viestiä.
Julkaisemassaan lausunnossa konservatiivipuoluetta edustava 47-vuotias Griffiths sanoi olevansa suuresti häpeissään käytöksestään ja olevansa siitä pahoillaan. Hän kertoi etsivänsä ammattiapua. Hän sanoi käytöksensä aiheuttaneen ”suunnatonta tuskaa” vaimolleen ja perheelleen, joille hän sanoi olevansa kaiken velkaa. Griffithsistä tuli isä huhtikuussa, kun hänen vaimonsa synnytti pariskunnalle tyttären.
Griffiths pyysi anteeksi myös pääministeri Theresa Maylle ja hallitukselle aiheuttamaansa ”syvää häpeää”.
Griffiths lähetteli naisille viestejä useissa sosiaalisen median kanavissa lähes päivittäin usean viikon ajan. Hän lupasi maksaa uskaliaista kuvista, ja viestejä saanut nainen kuvaili viestien sisältöä inhottaviksi ja vastenmielisiksi, kertoo muun muassa BBC. Sunday Mirrorin mukaan monet viesteistä ovat liian vastenmielisiä julkaistavaksi kokonaan.
Griffiths valittiin parlamenttiin vuonna 2010. Hän on toiminut sitä ennen ja sen jälkeenkin puolueessaan useissa korkeissa tehtävissä.

https://www.mirror.co.uk/news/politics/married-tory-minister-andrew-griffiths-12919581
https://www.bbc.com/news/uk-44833946

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Fingerpori

comic