Bullsista ei ollut vastusta Bostonille, Markkanen heitti kolmosia harjoituksissa

Helsinki
15.11.2018, 09:51

Urheilu-uutiset

Chicago Bullsin vierailu Bostonissa tuotti Bullsille NBA-koripallokauden 11. tappion, tällä kertaa pistein 82-111. Bullsin parhaan pistemiehen Zach LaVinen 15 ottelun mittainen vähintään 20 pisteen putki katkesi, kun Celticsin puolustus piti LaVinen kymmenessä pisteessä heittotarkkuudella 3/11.
Chicagon Lauri Markkanen ei ole vielä pelannut yhtään ottelua syyskuun lopulla saamansa kyynärpäävamman takia. Keskiviikkona Markkanen heitti harjoituksissa jo kolmosia.
– Hän on hiljalleen siirtynyt kauemmas korista. Keskiviikkona hän sai paljon korkealaatuisia toistoja kaukaa. On erinomainen merkki, ettei hänellä ollut epämiellyttäviä tuntemuksia, Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg sanoi Chicago Sun-Timesille.
Alkuviikosta Bulls ilmoitti, että Markkasen sairausloma kestää 8-10 viikkoa, kun alkuperäinen ennuste oli pari viikkoa vähemmän.
– Sama aikataulu. Paljon riippuu siitä, miltä hänestä tuntuu torstaiaamuna. Näin hänen kolmosensa. Hän heitti hyvin. Tietenkin hän on ruosteessa, hän ei ole heittänyt kuuteen viikkoon, Hoiberg sanoi.
Markkasen lisäksi Bullsin kokoonpanosta puuttuvat loukkaantumisten takia Kris Dunn, Bobby Portis ja Denzel Valentine.

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic