Lounais-Häme

Bussi ja henkilöauto kolaroivat Karkkilassa - yksi kuoli, 18 loukkaantui

Karkkilassa nokkakolarissa ojaan kaatuneen linja-auton kyydissä oli 18 matkustajan eläkeläisryhmä. Kaikki matkustajat saivat eriasteisia vammoja. Asiasta kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi.
Henkilöauton kuljettaja kuoli turmassa. Poliisin tutkinnan mukaan Helsingin suunnasta tullut henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastakkaisesta suunnasta tulleen linja-auton kaistalle törmäten bussin keulaan.
Turma sattui Kakkostiellä Karkkilassa Uudellamaalla puolenpäivän jälkeen. Turmapaikka on noin neljä kilometriä Karkkilan keskustasta Porin suuntaan.

Kyseessä oli tilausliikenteen linja-auto. Forssan Lehden saamien tietojen mukaan matkustajat olivat satakuntalaisia, eikä kyydissä tiettävästi ollut lounaishämäläisiä matkustajia.
Kello 17 aikoihin onnettomuuspaikan raivaustyöt ovat kesken. Poliisin mukaan toinen kaista on kuitenkin saatu avattua, ja poliisi on paikalla ohjaamassa liikennettä. Tie oli kokonaan suljettu yli kolme tuntia.
Liikenneviraston mukaan tapahtumapaikalla on edelleen käytössä myös henkilöautoliikenteen kiertotie Rautamäentien kautta. FL-STT

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti