Lounais-Häme Ypäjä

Caissaniemestä ei vielä tarjouksia, Ypäjänkylän koulusta yksi - Ypäjä myy kiinteistöjä verkossa

Tammelan Caissaniemen lähtöhinta 600 000 euroa.
Ypäjän omistamasta Caissaniemen kiinteistöstä ei ole vielä jätetty yhtään ostotarjousta nettihuutokaupassa. Kuva: Tapio Tuomela
Ypäjän omistamasta Caissaniemen kiinteistöstä ei ole vielä jätetty yhtään ostotarjousta nettihuutokaupassa. Kuva: Tapio Tuomela

Ypäjän kunta myy neljää erilaista kiinteistökohdetta verkkohuutokaupalla.

Huutokaupattavina kohteina ovat Caissaniemen virkistysalue Tammelassa, kaksi tonttia sekä Ypäjänkylän vanha koulu.

Ypäjä on asettanut kaikille kohteille lähtöhinnat. Arvokkain kohteista on Caissaniemen virkistysalue Tammelassa. Sen lähtöhinta on 600 000 euroa.

Caissaniemen myynti Huutokaupat.com-sivustolla päättyy 14. elokuuta. Kohteesta ole vielä jätetty yhtään tarjousta.

Tammelan Kuivajärven ja Tanilanlammen rantaan rajoittuva Caissaniemen virkistysalue on kooltaan noin 2,2 hehtaarin suuruinen.

Alueelle on rakennettu päärakennuksen lisäksi rantasauna, huoltorakennus, huvimaja, grillikatos, puuvaja ja puucee. Myytävä määräala on Tammelan Kuivajärven rantakaavassa merkitty loma-asuntojen korttelialueeksi.

Ypäjänkylän koulukiinteistön lähtöhintana Huutokaupat.comissa oli 60 000 euroa. Kohteeseen on kuitenkin tullut jo yksi 61 000 euron tarjous. Koulukiinteistön huutokauppa päättyy 31. heinäkuuta.

Hirsirunkoisen koulurakennuksen kerrosala on noin 425 neliötä ja tonttia ovat yhteensä vajaan hehtaarin verran. Rakennuksessa on sähkölämmitys, koneellinen ilmanvaihto ja rakennus on liitetty vesijohtoverkostoon.

Koulurakennuksen lisäksi kiinteistöllä on hirsirunkoinen saunarakennus, huoltorakennus ja pyöräkatos.

Samaan aikaan huutokaupassa on myös ranta-alue Tammelan Caissaniemen kiinteistöltä sekä asuinrakennuksen tontiksi soveltuva, noin 1,6 ha määräala Laurila-nimisestä tilasta Ypäjällä.

Laurilan tilan määräalasta on toistaiseksi tehty yksi 10 200 euron tarjous. Kohteen huutokauppa päättyy 28. elokuuta.

Caissaniemen ranta-alueen lähtöhintana on 80 000 euroa, eikä kohteeseen ole toistaiseksi tullut tarjouksia. Caissaniemen tontin huutokauppa päättyy 12. elokuuta.

Ypäjä on hyödyntänyt verkkohuutokauppaa aikaisemminkin myymällä esimerkiksi koulun käytöstä poistettua irtaimistoa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

18.9.2020

Fingerpori

comic