Lounais-Häme

CBS: Trump syyttää epäsuorasti Putinia vaalisekaantumisesta

Washington
19.07.2018, 01:54

Ulkomaat

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump syyttää uutiskanava CBS:n haastattelussa epäsuorasti Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia Venäjän sekaantumisesta Yhdysvaltojen viime vaaleihin. Trump ei kuitenkaan sano olevansa sitä mieltä, että Putin olisi suoraan osallistunut vaalisekaantumiseen esimerkiksi antamalla armeijansa tiedustelu-upseereille käskyn ryhtyä toimiin vaalien häiritsemiseksi.
Trump lausui epäsuoran syytöksensä sen jälkeen, kun CBS:n uutisankkuri Jeff Glor oli huomauttanut, että Trump ei ole tuominnut Putinia vaaleihin sekaantumisesta, ja kysyi suoraan, pitääkö Trump Putinia henkilökohtaisesti vastuussa. Trumpin vastaus oli kiertelevä.
– No, pitäisin kyllä, koska hän on vastuussa maastaan. Samalla lailla pidän itseäni vastuussa asioita, jotka tapahtuvat tässä maassa. Joten varmasti maan johtajana häntä täytyisi pitää vastuullisena, kyllä.
Glor kysyi myös, mitä Trump sanoi Putinille asiasta. Trump sanoi ilmaisseensa hyvin painokkaasti, ettei vaaleihin sekaantumista voida suvaita.

https://www.cbsnews.com/news/trump-on-whether-he-holds-putin-responsible-i-would-because-hes-in-charge-of-the-country/

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Fingerpori

comic