Lounais-Häme Forssa

Chris Paton järkyttyi suomalaisesta grillaamisesta ja halusi paikata vajeen – Kattoterassilta saa pian BBQ-ruokaa

Chris Paton haluaa opettaa suomalaiset amerikkalaiseen grillauskulttuuriin, jossa makkaraa ei hiillosteta mustaksi liian kuumassa lämmössä.
Bar Mainion yrittäjä Sanna Lehtinen ja Pit Stop BBQ -ravintoloiden isä Chris Paton juttelivat amerikkalaistyylisen ravintolan tuomisesta kattoterassille pari tuntia, minkä jälkeen homma oli selvä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Chris Paton haluaa opettaa suomalaiset amerikkalaiseen grillauskulttuuriin, jossa makkaraa ei hiillosteta mustaksi liian kuumassa lämmössä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic