Lounais-Häme Forssa

Chris Paton järkyttyi suomalaisesta grillaamisesta ja halusi paikata vajeen – Kattoterassilta saa pian BBQ-ruokaa

Chris Paton haluaa opettaa suomalaiset amerikkalaiseen grillauskulttuuriin, jossa makkaraa ei hiillosteta mustaksi liian kuumassa lämmössä.
Bar Mainion yrittäjä Sanna Lehtinen ja Pit Stop BBQ -ravintoloiden isä Chris Paton juttelivat amerikkalaistyylisen ravintolan tuomisesta kattoterassille pari tuntia, minkä jälkeen homma oli selvä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Chris Paton haluaa opettaa suomalaiset amerikkalaiseen grillauskulttuuriin, jossa makkaraa ei hiillosteta mustaksi liian kuumassa lämmössä.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti